Totalul afișărilor de pagină

vineri, 31 mai 2013

Turul Dobrogei (III) : Ciclistul moldovean Sergiu Ciobanu (Tusnad Cycling Team) castiga etapa la sprint

Astazi, in etapa a-II-a a Turul Dobrogei la ciclism, desfasurata pe traseul Constanţa - Negru Vodă - Mangalia - Constanţa, rutierii inscrisi la startul rutierii avand de parcurs distanta de 130 km, victoria revenind la sprint ciclistului moldovean Sergiu Ciobanu de la formatia Tusnad Cycling Team cu timpul de  2 ore 54 minute si 29 de secunde. Ciobanu l-a invins la sprintul de linia de sosire pe Valentin Pletea (CS Petrolul Ploiesti). Pe locul trei la 3 secunde distanta a sosite purtatorul tricoului galben moldoveanul Nicolae Tanovitkhii (Tusnad Cycling Team).
Ca urmare a locului 3 ocupat in etapa moldoveanul Nicolae Tanovitkhii (Tusnad Cycling Team) ramane lider in ierarhia generala imbracand tricoul galben pentru a dou zi consecutiv. El este urmat in clasament de coechipierii sai moldoveanul Sergiu Ciobanu la o secunda distanta si de catre sarbul Stevic Ivan la 2,20 minute distanta.
In competitia juniorilor etapa  fost castigata de catre Vlad Nicolae Dobre de la CS Intersport cu timpul de  2 ore 54 minute si 32 de secunde. El a fost urmat in clasamentul de etapa de catre moldoveanul Andrei Covalciuc la 12 secunde distanta si constanteanul Catalin Iorga (CS Bilal 2000 Constanta) sosit cu 36 secunde intarziere fata de castigatorul etapei.
Ca urmare  victoriei de etapa Vlad Nicolae Dobre (CS Intersport) a preluat tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre  Andrei Covalciuc (Moldova) la 17 secunde distanta si Catalin Iorga (CS Bilal 2000 Constanta) la 35 secunde distanta.
Maine, la ora 10.30, este programat startul în cea de-a treia etapă, care are loc pe traseul Valul lui Traian  DN3 - Ciocîrlia de Sus - Ciocîrlia de Jos - Viişoara - Pietreni - Deleni - Adamclisi - Urluia şi retur, pe distanţa a 120 km.

Niciun comentariu:

Insportline