Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 mai 2013

Cupa Romaniei la handbal masculin : HCM Constanta a castigat cupa realizand eventul pentru a treia oara consecutiv


Vechea si totodata noua campioană a României, Handbal Club Municipal Constanţa  dupa ce a trecut vineri in extres de Energia Pandurii Targu-Jiu in 
sferturile de finala a le Cupei Romaniei, sambata in semifinala a eliminat-o pe Potaissa Turda  jucand astfel petru a opta oara in ultimii  noua ani in ultima faza a competiei de data aceasta impotriva singurei echipe care a invins-o in campionat si anume Stiinta Bacau.

Campionii au intrat foarte motivati pe teren dorind sa risipeasca orice parere privitoare la ce eechipe este ce mai puternica in intrecerea interna. De partea cealalta, moldovenii au "reusit" sa reziste doar pana la jumatatea primei reprize cand scorul era egal 7-7, dupa care constantenii cu Popescu in forma maxinma se desprind la 14-7 pentru ca prima repriza sa se incheie cu scorul de 15-9 in favoarea echipei de la malul Marii Negre.
Tomitanii au demonstrat, daca mai era nevoie, ca sunt e jucatori profesionsti si in minutul 40 scorul era 23-11 pentru ca in minutul 45 sa se inregistreze cea mai mare diferenta pe tabela de marcaj 26-12 in favoarea HCM-ului. A fost momentul in care antrenorul campioanei, macedoneanul Zvonko Sundovski, a trimis in teren si rezervele care dus pana la capat partida. Astfel dupa 60 de minute de joc HCM Constanta s-a impus cu scorul de 34-23 (15-9) treacandu-si în palmares a cincea Cupă a României şi totodată realizand si al treilea event consecutiv.
Prin victoria din aceasta seara HCM Constanța a devenit prima echipă din handbalul masculin românesc care a reusit eventul pentru a treia oara consecutiv performanță nereusită de nicio altă echipă din handbalul masculin românesc                                                                                                                                                   Pentru HCM au evoluat: Mihai Popescu (10 aruncari parate), Ionut Stănescu (7 aruncari parate din care 2 loviuri de la 7 metri), Laurentiu Toma 7 goluri, Sanchio Val 6 goluri, Alexandru Şimicu 5 goluri , Borislav Angelovski 4 goluri, Javier Humet, Alexandru Sabou şi Marius Stavrositu cate 3 goluri,Marius Sadoveac,  Bogdan Criciotoiu şi Cristescu cate 1 gol fiecare. Au mai jucat : Milutin,Dragicevic, George Buricea si Dalibor Cutura.

Niciun comentariu:

Insportline