Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 mai 2013

Il Giro (VI) : Rutierul britanic Mark Cavendish (Omega Pharma-QuickStep) invingator la sprint in etapa a-VI-a Turului Italiei


In etapa a-VI-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de169 km intre localitatile Mola di Bari si Margherita di Savoia.
Victoria a revenit britanicului Mark Cavendish de la formatia belgiana Omega Pharma-QuickStep cu timpul de 3 ore 56 de minute si 3 de secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Elia Viviani (Ita) Cannondale Pro Cycling si pe australianul Matthew Harley Goss (Aus) Orica-GreenEdge sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa aceasta etapa italianul Luca Paolini (Katusha) isi pastreaza pentru a patra zi consecutiv tricoul roz al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre columbianul Rigoberto Uran Uran (Sky Procycling) la 17 secunde distanta si  spaniolul Benat Intxausti Elorriaga (Movistar Team)  la 26 secunde distanta de liderul intrecerii.
In urma victoriei de etapa obtinuta la sprint britanicului Mark Cavendish ( Omega Pharma-QuickStep) revine la conducere in ierahia pe puncte imbracand tricoul rosu iar tricoul albastru al liderului in clasamentul cataratorilor va fi purtat pentru a treia zi consecutiv de Giovanni Visconti (Movistar Team). In clasamentul celui mai bine clasat tanar in ierahia generala tricoul alb este imbracat opentru a patra zi consecutiv de italianul Fabio Aru (Astana Pro Team) iar in clasamentul pe echipe formatia rusa Katusha isi mareste ecartul fata de urmaritori.
Maine in etapa a-VII-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 177 km intre localitatile San Salvo si Pescara.

Niciun comentariu:

Insportline