Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 mai 2013

IL Giro (XVIII) : Rutierul italian Vincenzo Nibali tot mai aproape de castigarea turului

In etapa a-XVIII-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de distanta de 20,6 km intr-un contratimp individual intre localitatile Mori si Polsa.
Victoria a revenit  purtatorului tricoului roz italianul Vincenzo Nibali de la formatia kazaha Astana Pro Team cu timpul de 5 ora 15  minute si 34 de secunde. El a fost urmat in clasament de catre spaniolul Samuel Sanchez Gonzalez (Euskaltel-Euskadi) la 58 de secunde distanta si italianul   Damiano Caruso (Cannondale Pro Cycling) sosit la 1,20 minute distanta de invingator.
Dupa aceasta etapa  italianul Vincenzo Nibali (Astana Pro Team)  s-a distantat de urmaritorii sai australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 4,02 minute si la 4,12 fata de columbianul Rigoberto Uran Uran (Sky Procycling).
Mark Cavendish (Omega Pharma-Quick Step) se mentine pe prima pozitie in clasamentul pe puncte cu un total de 113 de puncte iar in clasamentul cataratorilor tricoul albastru al liderului  este imbracat pentru a saptea zi consecutiv de Stefano Pirazzi (Bardiani Valvole - CSF Inox).
Polonezul Rafal Majka (Team Saxo-Tinkoff) a revenit pe prima pozitie in ierarhia celui mai bine clasat tanar in clasamentul general imbrcand tricoul alb iar in clasamentul pe echipe formatia  formatia britanica Sky Procycling este lider detasat.
Turul va continua vineri cu etapa a-XIX-a cand rutierii vor avea de parcurs distanta de 139 km
intre localitatile Ponte di Legno si Val Martello.

Niciun comentariu:

Insportline