Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 mai 2013

IL Giro (III) : Rutierul italian Luca Paolini (Katusha) castiga etapa si este noul lider al turului

In etapa a-III-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de 222 km intre localitatile Sorrento si Marina di Ascea.
Victoria a revenit italianului Luca Paolini de la formatia rusa Katusha cu timpul de 5 ore 43 de minute si 50 de secunde. El a fost urmat in clasamentul etapei de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) si castigatorul turului de anul trecut canadianul Ryder Hesjedal (Garmin-Sharp) sositi cu o intarziere de 16 secunde fata de castigatorul etapei.
Urmare a aceastei victorii italianul Luca Paolini (Katusha) a preluat tricoul roz al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre coechipierii sai britanicul Bradley Wiggins si coechipierul acestuia de la formatia britanica Sky Procycling columbianul Rigoberto Uran Uran ambii la 16 secunde distanta de liderul intrecerii.
Schimbare de lider si in ierahia pe puncte Luca Paolini (Katusha) imbracand tricoul rosu si acest tricou cu un total de 29 de puncte iar tricoul albastru in va purta de astazi belgianul Willem Wauters (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team)  noul lider in clasamentul cataratorilor cu un total de 9 puncte Schimbare de lider in clasamentul celui mai bine clasat tanar in ierahia generala tricoul alb revenindu-i italianului Fabio Aru (Astana Pro Team). In clasamentul pe echipe formatia rusa Katusha a preluat stafeta instalandu-se pe prima pozitie a clasamentului.
Maine in etapa a-IV-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 246 km intre localitatile Policastro si Serra San Bruno.

Niciun comentariu:

Insportline