Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 mai 2013

Horia Tecau si Monica Niculescu merg mai departe iar Victor Hanescu a fost eliminat in competitia de dublu ce se desfasoara la Roland Garros

Astazi la Paris, in Franta, in ziua a patra a celui de-al doilea turneu de Grad Slem al anului si totodata celui mai important turneu ce se desfasoara pe zgura, pe terenurile de la Roland Garros, Romania a fost reprezentata in competitia de dublu de Horia Tecau care face pereche cu belarusul Max Mirnyi cel cre nul trecut alaturi de fostul sau partener canadinul Daniel Nestor a castigat turneul.
Horia Tecau, in varsta de 28 de ani aflat actualmente pe locul 7 in clasamentul ATP la dublu impreuna cu parterul sau au avut ca adversar in turul I al intrecerii, pe terenul numarul 10 al complexului sportiv, perechea franceza Adrian Mannarino, Benoit Paire. Dupa 69 de minute de joc si doua seturi victoria a revenit dublului romano-belarus cu scorul de 6-0, 7-6 (7-3). In turul urmator Tecau si Mirnyi vor infrunta perechea castigatoare din confruntarea Llodra, Mahut cu perechea ceho-poloneza Rosol, Kowlczyk.
Inaintea lui Horia pe acelasi teren  a evoluat si Victor Hanescu care facand pereche cu luxemburghezul Gilles Muller  fost invins in 3 seturi si 105 minute si scorul de 6-7 (4-7), 6-4, 6-1 de perechea croato-braziliana Ivan Dodig, Marcelo Melo.
Intr-o alta partida disputata pe terenul numarul 14 contand pentru turul I Monica Niculescu si partenera sa din proba de dublu Vania King au trecut dupa 115 minute de joc si 3 seturi de dublul ceho-elvetian Birnerova, Voegele cu scorul de 2-6, 7-5, 6-2. 

Niciun comentariu:

Insportline