Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 mai 2013

IL Giro (XIII) : Ciclistul britanic Mark Cavendish (Omega Pharma-Quick Step) a obtinut a patra victorie la sprint in acest tur

In etapa a-XIII-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de 254 km intre localitatile Busseto si Cherasco.
Victoria a revenit  britanicului  Mark Cavendish de la formatia belgiana Omega Pharma-Quick Step, care se afla la a patra victorie (a doua consecutiva) in acest tur,cu timpul de 6 ora 9  minute si 55 de secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italianul Giacomo Nizzolo (RadioShack Leopard) si pe slovenul Luka Mezgec (Team Argos-Shimano) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa aceasta etapa nicio schimbare la varful ierarhiei generale italianul Vincenzo Nibali (Astana Pro Team) pastrandu-si distanta fata de urmaritori fiind urmat in clasamentul general de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 41 secunde distanta si columbianul Rigoberto Uran Uran (Sky Procycling) la 2,04 minute distanta de liderul intrecerii.
Mark Cavendish (Omega Pharma-Quick Step) si-a consolidat prima pozitie in clasamentul pe puncte cu un total de 105 de puncte iar in clasamentul cataratorilor tricoul albastru al liderului  este imbracat pentru a treia zi consecutiv de Stefano Pirazzi (Bardiani Valvole - CSF Inox). Cel mai bine clasat tanar in ierahia generala este in continuare polonezul Rafal Majka (Team Saxo-Tinkoff) iar in clasamentul pe echipe formatia  formatia britanica Sky Procycling este lider.
Turul va continua maine cu etapa a-XIV-a cand rutierii vor avea de parcurs distanta de 168 km intre localitatile Cervere si Bardonecchia.

Niciun comentariu:

Insportline