Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 mai 2013

Simona Halep, Monica Niculescu si Alexandra Cadantu eliminate din primul tur la Roland Garros


Astazi la Paris, in Franta, in ziua a doua a celui mai important turneu ce se desfasoara pe zgura, pe terenurile de la Roland Garros, prima romanca intrata in concurs a fost constanteanca Simona Halep, in varsta de 21 de ani aflata actualmente pe locul 26 in clasamentul WTA care a intalnit-o in primul tur al intrecerii, pe terenul numarul 4, pe iberica Carla Suarez Navarro, favorita numarul 20, a intrecerii in varsta de 24 de ani, aflata pe locul 20 in clasamentul WTA. Dupa 3 seturi si  doua ore de joc constanteanca  s-a inclinat in fata jucatoarei din Spania cu scorul de 3-6,6-2, 6-2. 

Urmatoarea jucatoare din Romania intrata in concurs  a fost slatineanca Monica Niculescu, in varsta de 24 de ani aflata actualmente pe locul 63 in ierarhia WTA care a intalnit-o pe terenul 11 in primul tur al intrecerii pe suedeza Johanna Larsson in varsta de 24 ani locul 66 in clasamentul WTA. Dupa 70 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei nordice cu scorul de 6-2, 6-3. 

Bucuresteanca Alexandra Cadantu in varsta de 23 de ani situata pe locul 91 in ierarhia WTA, a intalnit-o in primul tur pe jucatoarea americanca Vania King in varsta de 24 de ani clasata pe locul 41 in ierarhia WTA. Partida disputata pe terenul numarul 17 a durat 110 minute si a fost castigata de catre sportiva americanca in doua seturi cu scorul de 7-6 (7-3), 6-1. 
Pentru participare, cele trei romance vor primi cate un cec in valoare de 21.000 de euro si 5 puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline