Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 mai 2013

Il Giro (V) : Rutierul germanJohn Degenkolb (Team Argos-Shimano) castiga etapa a-V-a a Turului Italiei la sprint

In etapa a-V-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de 203 km intre localitatile Cosenza si Matera.
Victoria a revenit germanului John Degenkolb de la formatia Team Argos-Shimano cu timpul de 4 ore 37 de minute si 48 de secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe ibericul Angel Vicioso Arcos (Katusha) si pe compatriotul sau Paul Martens (Blanco Pro Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa aceasta etapa italianul Luca Paolini (Katusha) isi pastreaza pentru a treia zi consecutiv tricoul roz al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre columbianul Rigoberto Uran Uran (Sky Procycling) la 17 secunde distanta si  spaniolul Benat Intxausti Elorriaga (Movistar Team)  la 26 secunde distanta de liderul intrecerii.
Luca Paolini (Katusha) conduce si in ierahia pe puncte imbracand tricoul rosu pentru a treia zi consecutiv iar tricoul albastru al liderului in clasamentul cataratorilor va fi purtat pentru a doua zi consecutiv de Giovanni Visconti (Movistar Team). In clasamentul celui mai bine clasat tanar in ierahia generala tricoul alb este imbracat opentru a treia zi consecutiv de italianul Fabio Aru (Astana Pro Team) iar in clasamentul pe echipe formatia rusa Katusha isi consolideaza pozitia de lider a clasamentului.
Maine in etapa a-VI-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 169 km intre localitatile Mola di Bari si Margherita di Savoia.

Niciun comentariu:

Insportline