Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 mai 2013

Il Giro (IV) : Enrico Battaglin (Bardiani Valvole-CSF Inox) castiga la sprint etapa a-V-a a Turului Italiei

In etapa a-IV-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de246 km intre localitatile Policastro si Serra San Bruno.
Victoria a revenit italianului  Enrico Battaglin de la echipa italiana Bardiani Valvole-CSF Inox cu timpul de 6 ore 14 de minute si 19 de secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe compatriotii sai fost urmat in clasamentul etapei de catre  Fabio Felline (Androni Giocattoli) si Giovanni Visconti (Movistar Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa aceasta etapa italianul Luca Paolini (Katusha) isi pastreaza tricoul roz al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre columbianul Rigoberto Uran Uran (Sky Procycling) la 17 secunde distanta si  spaniolul Benat Intxausti Elorriaga (Movistar Team)  la 26 secunde distanta de liderul intrecerii.
Luca Paolini (Katusha) conduce si in ierahia pe puncte imbracand tricoul rosu pentru a doua zi consecutiv iar tricoul albastru al liderului in clasamentul cataratorilor va fi purtat din nou de Giovanni Visconti (Movistar Team). In clasamentul celui mai bine clasat tanar in ierahia generala tricoul alb este imbracat opentru a doua zi consecutiv de italianul Fabio Aru (Astana Pro Team) iar in clasamentul pe echipe formatia rusa Katusha se mentine pe prima pozitie a clasamentului.
Maine in etapa a-V-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 203 km intre localitatile Cosenza si Matera.

Niciun comentariu:

Insportline