Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 mai 2013

Turul Dobrogei (II) : Ciclistul moldovean Nicolae Tanovitkhii (Tusnad Cycling Team) castiga etapa si preia tricoul galben al liderului turului

Astazi, in prima etapa a Turul Dobrogei la ciclism, desfasurat pe traseul Primăria Cumpăna - Mangalia şi retur, rutierii inscrisi la startul rutierii avand de parcurs distanta de 85 km, victoria revenind ciclistului moldovean Nicolae Tanovitkhii de la formatia Tusnad Cycling Team cu timpul de  o ora 51 minute si 25 de secunde. Pe locurile urmatoare au sosit coechipierul sau care purta tricoul galben Sergiu Ciobanu la 7 secunde distanta si Lucian Oprea de la CS Petrolul Ploiesti la 2,04 minute distanta de invingatorul etapei.  In ierarhia generala moldoveanul Nicolae Tanovitkhii a preluat tricoul galben fiind urmat de catre coechipieri si Sergiu Ciobanu la 1 secunda distanta si sarbul Stevic Ivan la 2,20 minute distanta.
In competitia juniorilor etapa  fost castigata de catre moldoveanul Vladimir Ciudin de la CS Bilal 2000 Constanta cu timpul de  o ora 53 minute si 31 de secunde. El a fost urmat in clasamentul de etapa de catre moldoveanul Andrei Covalciuc si Emil Dima de la CS Torpedo Zarnesti  ambii sotsiti cu 1,26 minute intarziere fata de castigatorul etapei.
Ca urmare  victoriei de etapa Vladimir Ciudin (CS Bilal 2000 Constanta) a preluat tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre Nicola Barbu de la CS Torpedo Zarnesti la 47 secunde distanta si Catalin Iorga de la CS Bilal 2000 Constanta la 48 secunde distanta.
Maine, după startul festiv ce se va organiza în faţa Sălii Sporturilor din Constanţa, ciclistii se vor deplasa la sediul AutoGrup Constanţa, de unde, la ora 10.30, vor pleca într-o noua etapă, pe traseul Constanţa - Negru Vodă - Mangalia - Constanţa, pe distanţa a 130 km.

Niciun comentariu:

Insportline