Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 iunie 2013

Turul Dobrogei (IV) : Ciclistul roman Zoltan Sipos (Tusnad Cycling Team) iar coechipierul sau Sergiu Ciobanu preia tricoul galben

Astazi, in etapa a-III-a a Turul Dobrogei la ciclism, desfasurata pe traseul Valul lui Traian  DN3 - Ciocîrlia de Sus - Ciocîrlia de Jos - Viişoara - Pietreni - Deleni - Adamclisi - Urluia şi retur, pe distanţa a 120 km, victoria a revenit la sprint ciclistului roman Zoltan Sipos de la formatia Tusnad Cycling Team cu timpul de  2 ore 59 minute si 6 de secunde. Sipos l-a invins la sprintul de linia de sosire pe coechipierul sau  sarbul Stevic Ivan sosit in acelasi timp cu invingatorul. Pe locul trei la 30 secunde distanta a sosit spaniolul Sergio Carasco (Tusnad Cycling Team).
Schimbare de lider in ierarhia generala moldoveanul Sergiu Ciobanu (Tusnad Cycling Team) revine pe prima pozitie a clasamentul general imbracand tricoul galben. El este urmat in clasament de coechipierii sai sarbul Stevic Ivan la 1,24 distanta si de catre Eduard Carol Novak la 2,23 minute distanta.
In competitia juniorilor etapa  fost castigata de catre Robert Pisica (CS Bilal 2000 Constanta)  cu timpul de  3 ore 6 minute si 18 de secunde. El i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe coechipierul sau moldoveanul Vladimir Ciudin si pe Adrian Zamfir (CS Dinamo Bucuresti).
Maine, este programat startul în cea de-a patra etapă (ultima) a turului , care are loc in Constanta pe Bulevardul Aurel Vlaicu, pe distanţa a 70 km.

Niciun comentariu:

Insportline