Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 mai 2013

Simona Halep venita din calificari o elimina Svetlana Kuznetsova in turul I la Roma

In perioada 11-19 mai 2013, la Roma, in Italia, sub denumirea de " Internationali BNL D'Italia", pe zgura, se desfasoara un turneu rezervat atat baietilor cat si fetelor cu premii totale in valoare de 2.369.00 $. Romania este reprezentata in competitia feminina, la simplu, de catre Simona Halep, Monica Niculescu si Sorana Cirstea.
Prima romanca intrata in concurs a fost constanteanca Simona Halep in varsta de 21 de ani situat pe locul 64 in ierarhia WTA care a fost nevoita sa joace calificari pentru a putea intra pe tabloul principal al intrecerii de simplu. Astfel in primul tur a trecut de reprezentanta gazdelor Alice Balducci, beneficiara unui wild card primit din partea organizatorilor, cu scorul de 6-1,6-0. In turul II al calificarilor a avut-o ca adversar pe slovaca Daniela Hantchova de care a trecut in doua seturi scor 6-4, 6-2 dupa 84 dde joc. Intrata pe tabloul principal Simona a fost nevoita sa o intalneasca in primul tur pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in varsta de 27 de ani aflata actualmente pe locul 37 in ierarhia WTA. Dupa 70 de minute de joc victoria a revenit constantencei formate la Tenis Club Idu cu scorul de 6-1, 6-1. Din pacate in turul urmator Halep va avea o misune infinit mai dificila urmand a o intalni pe ploneza Agnieszka Radwanska favorita numarul 4 a competitiei. 
Din pacate celelalte romance prezente pe tabloul principal al turneului de la Roma au fost eliminate inca din primul tur : Monica Niculescu invinsa de chinezoiaca Shuai Peng in 3 seturi cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2 si Sorana Cirstea invinsa de japoneza Ayumi Morita cu scorul de 6-1, 6-3.

Niciun comentariu:

Insportline