Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 mai 2013

Mergea si Markx eliminati in semifinale la "BNP Parisbas Primrose Bordeaux"

In perioada 6-14 aprilie 2013, la Bordeaux, in Franta, sub denumirea de "BNP Parisbas Primrose Bordeaux", pe zgura, s-a desfasurat un turneu challenger de tenis rezervat baietilor cu premii totale in valoare de 85.000 euro. Romania a fost reprezentata in competitia de dublu de Florin Mergea care face pereche cu germanul Philipp Markx iar in competitia de simplu de Marius Copil.
Florin Mergea, in varsta de 28 de ani aflat actualmente pe locul 68 in clasamentul ATP la dublu impreuna cu parterul sau au avut ca adversar in turul I al intrecerii perechea argentiniano-spaniola Diego Sebastien Schwartzman, Guillermo Garcis-Lopez de care au trecut dupa doua seturi cu scorul de 6-4, 7-6 (7-4). In sferturile de finala au jucat impotriva dublului francez Pierre Hugues Herbert, Nicolas Renavand de care au dispus tot in doua seturi cu scorul de 7-6 (7-5), 7-5. Ajunsi in semifinalele turneului s-au conffruntat cu perechea americano-germana Nicholas Monroe, Simon Stadler. De data aceasta Florin si partnerul sau au fost invinsi in doua seturi cu scorul de 6-2, 7-5.  
Pentru aceasta performanta organizatorii i-au rasplatit pe Mergea si Markx cu cate un cec in valoare de 1.840 EURO fiecare si 40 de puncte in ierarhia de dublu a ATP. 
In intrecerea de simplu Marius Copil, in varsta de 22 de ani, aflat in acest moment pe locul 134 in ierarhia de simplu a ATP a fost eliminat in turul II al competitiei de francezul Marc Gicquel dupa 3 seturi cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4.
Pentru aceasta performanta organizatorii l-au recompensat pe Marius Copil cu cate un cec in valoare de 1.460 EURO si 9 de puncte in ierarhia de simplu a ATP. 

Niciun comentariu:

Insportline