Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 mai 2013

Il Giro (II) : Teamul britanic Sky Procycling castiga contratimpul pe echipe iar coechipierul lor Salvatore Puccio imbraca tricoul roz

In etapa a-II-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de 17,4 km intre localitatile Ischia si Forio intr-un contratimp pe echipe.
Victoria a revenit echipei britanice Sky Procycling cu timpul de 22 de minute si 5 de secunde. Pe locurile urmatoare s-au situat Movistar Team la 9 secunde distanta si formatia kazaha Astana Pro Team la 14 secunde.
Ca urmare a victoriei echipei sale italianul Salvatore Puccio (Sky Procycling) a imbracat tricoul roz al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre coechipierii sai britanicul Bradley Wiggins si columbianul Sergio Luis Henao Montoya ambii la 9 secunde distanta de liderul intrecerii.
Mark Cavandish a imbracat pentru a doua zi consecutiv tricoul rosu al liderului in ierahia pe puncte cu un total de 28 de puncte iar italianul Giovanni Visconti (Movistar Team) se mentinel lider in clasamentul cataratorilor. Schimbare de lider in clasamentul celui mai bine clasat tanar in ierahia generala trociul alb revenindu-i italianului Salvatore Puccio (Sky Procycling). In clasamentul pe echipe pe prima pozitie s-a instalat formatia britanica Sky Procycling.
Maine in etapa a-III-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 222 km intre localitatile Sorrento si Marina di Ascea.

Niciun comentariu:

Insportline