Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 mai 2013

Roland Garros : Hanescu avanseaza in turul urmator iar Begu pleaca acasa

Astazi la Paris, in Franta, in ziua a treia a celui mai important turneu ce se desfasoara pe zgura, pe terenurile de la Roland Garros, au intrat in concurs ultimii doi romani calificati direct pe tabloul de simplu.
Astfel, in intrecerea masculina, Victor Hanescu, in varsta de 31 de ani aflat actualmente pe locul 54 in clasamentul ATP care l-a intalnit in primul tur al intrecerii, pe terenul numarul 6, pe australinaul Bernard Tomic, in varsta de 20 de ani, aflat pe locul 61 in clasamentul ATP. Intalnirea s-a incheiat mai devreme decat ar fi trebuit australianul abandonand in urma unei accidentari in setul 3 la scorul de 2-1 pentru Hanescu in momentul in care Victor conducea cu 2-0 la seturi (7-5, 7-6 (10-8) ). In turul urmator Hanescu va juca impotriva rusului Dmitry Turnsunov.
In intrecerea feminina ultima sportiva romnca intrata in concurs a fost Irina Camelia Begu  in varsta de 22 de ani aflata actualmente pe locul 51 in ierarhia WTA care a intalnit-o pe terenul 4 in primul tur al intrecerii pe iberica Silvia Soler Espinoza in varsta de 24 ani locul 85 in clasamentul WTA. Dupa 81 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei spaniole cu scorul de 6-3, 6-2.
Pentru participarea la acest turneu Irina Camelia Begu a fost recompensata cu 21.000 de euro si 5 puncte WTA.



Niciun comentariu:

Insportline