Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 mai 2013

IL Giro (XI) : Ciclistul baltic Ramunas Navardauskas (Garmin-Sharp) a castigat etapa a-XI-a Turului ciclist al Italiei

In etapa a-XI-a Turului ciclist al Italiei "Il Giro", competitie inscrisa in calendarul UCI-Protour, rutierii au avut de parcurs distanta de 182 km intre localitatile Tarvisio si Vajont (Erto e Casso).
Victoria a revenit  lituanianul  Ramunas Navardauskas de la formatia Garmin-Sharp cu timpul de 4 ora 23 de minute si 14 de secunde. Pe locurile urmatoare au sosit italienii Daniel Oss (BMC Racing Team) la 1,08 minute distanta si Stefano Pirazzi (Bardiani Valvole-CSF Inox) la 2,59 minute de invingator.
Dupa aceasta etapa nicio schimbare la varful ierarhiei generale italianul Vincenzo Nibali (Astana Pro Team) pastrandu-si distanta fatde urmaritori fiind urmat in clasamentul general de catre australianul Cadel Evans (BMC Racing Team) la 41 secunde distanta si  castigatorul etapei columbianul Rigoberto Uran Uran (Sky Procycling) la 2,04 minute distanta de liderul intrecerii.
Cadel Evans (BMC Racing Team) se mentine lider in clasamentul pe puncte cu un total de 73 de puncte iar in clasamentul cataratorilor tricoul albastru al liderului  a fost preluat de Stefano Pirazzi (Bardiani Valvole - CSF Inox). Cel mai bine clasat tanar in ierahia generala este pentru a doua zi consecutiv polonezul Rafal Majka (Team Saxo-Tinkoff) iar in clasamentul pe echipe formatia  formatia britanica Sky Procycling este noul lider.
Turul continua va continua joi cu etapa a-XII-a cand rutierii vor avea de parcurs distanta de 134 km intre localitatile Longarone si Treviso.

Niciun comentariu:

Insportline