Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 iunie 2013

"Criterium du Dauphine" : Ciclistul italian Elia Viviani (Cannondale Pro Cycling) a castigat etapa la sprint

Astazi, in etapa a-II-a a Turului ciclist "Criterium du Dauphine", cei 176 de ciclisti inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 191 km intre localitatile Châtel si Oyonnax. Dupa 4 ore 39 de minute si 15 de secunde victoria i-a revenit la sprint rutierului italian Elia Viviani de la formatia italiana Cannondale Pro Cycling. Viviani i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) si pe francezul  Tony Gallopin (RadioShack Leopard) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Canadianul David Veilleux (Team Europcar)  isi pastreaza tricoul galben al primului liderului turului fiind urmat de catre belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) la 1,56 minute distanta si de olandezul francezul  Tony Gallopin (RadioShack Leopard) la 1,57 minute.
Ca urmare a locului doi la sprintul de la finalul etapei belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) a preluat tricoul rosu al ierarhiei pe puncte iar francezul Thomas Damuseau (Team Argos-Shimano) pe cel al celui mai bun catarator. Locul 3 in etapa i-a adus tricoul alb francezului Tony Gallopin (RadioShack Leopard) care a devenit cel mai bine clasat tanar in ierarhia generala. In clasamentul pe echipese mentina lidera formatia franceza Team Europcar.
Maine in etapa a-III-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 167 km intre localitatile Ambérieu-en-Bugey si Tarare.

Niciun comentariu:

Insportline