Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 iunie 2013

Romania invinge Slovacia la Partizanske in partida tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Serbia


paula_bucurieIn aceasta seara, in Slovacia,  in Sala Sporturilor din Partizanske, in prezenta a 1.200 de spectatori, reprezentativa de handbal feminin a tarii gazda a intalnit nationala Romaniei in partida tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial ce se va defasura in luna decembrie in Serbia.
Fara multe din jucatoarele de baza dar cu o echipa intinerita, care nu a evoluat la cel mai inalt nivel datorita tracului, emotiile dand si multa nesiguranta in jocul fetelor, Romania a reusit totusi o victorie cu scorul de 23-21 (12-11). Victoria de la Partizanske permite handbalistelor tricolore sa evolueze cu un alt moral in partida retur mai ales ca vor juca acasa, la Oradea, in fata propriilor suporteri, sambata viitoare pe 8 iunie. 
Partida s-a desfasurat intr-un singur sens cea mai mare diferenta de scor (5 goluri) in favoarea Romaniei inregistrandu-se in minutul 46. Pe fondul relaxarii jucatoarelor noastre dar si a eliminarilor ( intre minutele 54 si 55 jucand 4 contra 6) din tabara tricolora slovacele s-au apropiat la doar 2 goluri diferenta insa numai evolutia foarte buna a Paulei Ungureanu in poarta Romaniei (autoare a 17 interventii), care a avut 3 parade extraodinare in situatie de unu contra unu, a facut ca scorul final sa fie cel inregistrat pe tabela de marcaj. 
 Pentru nationala feminina de handbal a Romaniei au evoluat : Paula Ungureanu (17 aruncari la poarta parate din care 2 aruncari de la 7 metri), Mirela Nichita - portari, Adriana Tacalie 7 goluri (5 din 7m), Iulia Curea 4, Aurelia Brădeanu 4, Crina Pintea 3, Elena Dincă 2, Adriana Nechita, Luciana Marin si Elena Buceschi 1 cate 1 gol.
Selectionata Romaniei a fost sanctionata cu 3 cartonase galbene prin  Curea (min.13), Mihalski (min.23), Nechita (min.25) si 4 eliminari  temporare de 2 minute pentru Pintea (min.27 si 32), Marin (min.53) si Tacalie (min.54).
 

Niciun comentariu:

Insportline