Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 iunie 2013

Criterium du Dauphine : Rutierul norvegian Edvald Boasson Hagen (Sky Procycling) a castigat etapa la sprint

Astazi, in etapa a-III-a a Turului ciclist "Criterium du Dauphine", cei 176 de ciclisti inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 191 km intre localitatile Ambérieu-en-Bugey si Tarare. Dupa 4 ore 3 de minute si 32 de secunde victoria i-a revenit la sprint rutierului norvegian Edvald Boasson Hagen de la formatia britanica Sky Procycling. Acesta i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe australianul Michael Matthews (Orica-GreenEdge) si belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Canadianul David Veilleux (Team Europcar)  isi pastreaza tricoul galben al primului liderului turului fiind urmat de catre belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) la 1,56 minute distanta si de olandezul francezul  Tony Gallopin (RadioShack Leopard) la 1,57 minute.
Belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) a imbracat tricoul rosu al ierarhiei pe puncte pentru a doua zi consecutiv iar francezul Thomas Damuseau (Team Argos-Shimano) pe cel al celui mai bun catarator. Francezul Tony Gallopin (RadioShack Leopard) imbracat pentru a doua zi consecutiv tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in ierarhia generala. In clasamentul pe echipe formatia franceza Team Europcar se mentina lidera.
Maine in etapa a-IV-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 32,5 km intre localitatile Villars-les-Dombes si Parc des Oiseaux intr-un contratimp individual.

Niciun comentariu:

Insportline