Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 iunie 2013

Bulgaria - Romania 3-2 (15-21, 21-18, 24-22, 18-21, 15-11) in Liga Europeana de volei feminin

La Kecskemét, in Ungaria, in Sala Sporturilor Messzi Istvan Sportcsarnok, de vineri pana duminica se desfasoara al doilea turneu din cadrul grupei A a Ligii Europene la volei feminin. Din aceasta grupa fac parte reprezentativele Ungariei, Bulgariei, Turciei si Romaniei.
In deschiderea zilei a doua nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a Bulgariei.
In aceasta confruntare fetele noastre nu au mai fost in largul  lor si dupa cum spunea la sfarsitul partidei  antrenorul reprezentativei Romaniei, Marian Constantin " se intampla uneori sa nu poti da ceea ce este mai bun in time".  
Dar iata ce s-a intamplat in cele 53 de minute cat a durat confruntarea dintre cele doua combatante.
In primul set fetele noastre incep puternic si vor conduce chiar cu 6 puncte avans dar inceptul cu inceptul jucatoarele de la sud de Dunare revin in meci ba chiar vor prelua conducerea insa mai lucide spre final romancele isi vor adjudeca setul cu scorul de 21-18. 
In partialul al doilea dupa un debut echilibrat bulgaroaicele preiau initiativa si se vor distanta pas cu pas avand chiar si un avantaj la un moment dat de 8 puncte avantaj care a fost suficient pentru a castiga setul cu scorul de 21-15. echilibrat fetele noastre fiind stapane pe joc pana la time-outul tehnic dupa care turcoaicele preiau initiativa dar pentru putin timp pentru ca voleibalistele noastre cu mai mare experienta vor inchide tabela cu scorul de 21-18.
Setul patru are o desfasurare simlara cu cel anterior pana la time-outul tehnic dupa care romancele cu spectrul pierderii partidei se mobilizeaza si intorc sorta setului pe care il vor adjudeca cu scorul de 21-15.
Ultimul set cel deciv a revenit bulgaroaicelor care au controlat de la un capat la altul partialul castigandu-l cu scorul 15-11. 
Cele mai bune jucatoare ale Romaniei au fost Adina Salaoru cu 13 puncte, Nneka Onyejekwe cu 12 puncte. Saaoru a reusit 11 puncte pe atac, Diana Calota a fost cea mai buna jucatoare la serviciu cu 6 asi.Totodata Adina Salaoru a avut cel mai bun procentaj la preluare 30% iar Nneka Onyejekwe a fost cea mai buna jucatoare la blocaj cu 5 asemenea procedee reusite.

Niciun comentariu:

Insportline