Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 iunie 2013

Adrian Ungur si Marius Copil in semifinale la turneul challenger de tenis "BRD Arad Challenger"

Astazi la Arad, pe zgura, au continuat intrecerile turneului challenger de tenis "BRD Arad Challenger" dotat cu premii in valoare total de 30.000 $. 
Dupa ce in sesiunea de dimineata Adrian Ungur in varsta de 28 de ani, aflat actualmente pe locul 106 in ierarhia de simplu a ATP, favoritul numarul 3 la castigarea intrecerii  a trecut in 3 seturi de compatriotul  sau Victor Crivoi cu scorul de 6-4, 0-6, 6-4 intr-o partida care ar fi trebuit sa se dispute joi dar a fost amanata din cauza ploii in sesiune de dupa amiaza l-a intalnit in sferturile de finala pe elvetianul Henri Laaksonen   in varsta de 21 de ani, aflat actualmente pe locul 250 in clasmentul ATP intrat pe tabloul principal din pozitia de lucky losers ca urmare a accidentarii lui Frank Dancevic. Dupa 2 seturi victoria a revenit lui Ungur cu scorul  de 6-3, 6-1. In semifinale Adrian Ungur va juca impotriva lui spaniolului Pere Riba jucator venit din calificari. 
Tot astazi, favoritul gazdelor, aradeanul Marius Copil in varsta de 22 de ani, aflat actualmente pe locul 134
in ierarhia de simplu a ATP, favoritul numarul 4 a intrecerii, l-a intalnit in sferturile de finala ale competitiei pe  sudamericanul Guido Andreozzi cotat cu a opta sansa la castigarea competitiei, in varsta de 21 de ani aflat pe locul 167 in ierarhia ATP de cre a trecut in doua seturi cu scorul de 7-6 (7-1), 6-2. In semifinala Copil va juca impotriv francezului Jonthan Eysseric.
Pentru calificarea pana in aceasta faza a turneului atat Ungur cat si Copil si-a asigurat un cec in valoare de 1.500 euro si 29 puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline