Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 iunie 2013

Stephen Richard Junior Hihetah isi va face debutul in nationala "stejarilor" la IRB Nations Cup

Duminica in finala IRB Nations Cup, ce se va desfasura la Bucuresti, pe stadionul "Arcul de Triumf" in compania Italiei Emerging isi va face debutul in  nationala "stejarilor" Stephen Richard Junior Hihetah. 
Hihetaheste nascut la data de 23.09.1991, dintr-o mama romanca si un tata din Ghana. Stephen s-a apucat de rugby in anul 2004 si are 1,84 m si 93 kg.
Timp de 5 ani a jucat in echipa liceului Salvatorian College iar din 2008 in 2010 a jucat la Wasps. In 2010 s-a transferat la London Scottish cu care a castigat National 1, promovand astfel in Championship.
Dupa o accidentare la coloana, in anul 2011, a reinceput sa joace la Blackheath. Din ianuarie 2013 a jucat la Barking, iar de la sfarsitul lui aprilie a jucat doar rugby 7 pentru Pups si Kamikaze.
A fost remarcat de antrenorul nationalei de rugby 7, Bogdan Muntean, la turneul de la Bournemouth si chemat sa joace pentru Romania la Turneul de la Lyon.
Hihetah il va inlocui pe Adrian Matei in urma accidentarii suferite. Pentru Stephen, aceasta este prima convocare la echipa mare a Romaniei, dupa ce si-a facut debutul la Lyon pentru echipa Romaniei de rugby 7.

Niciun comentariu:

Insportline