Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 iunie 2013

Criterium du Dauphine : Rutierul francez Thomas Voeckler (Team Europcar) castiga etapa la sprint dupa o evadare

Astazi, in etapa a-VI-a a Turului ciclist "Criterium du Dauphine", cei 167 de ciclisti ramasi in competitie au avut de parcurs distanta de 143 km intre localitatile La Léchère si Grenoble.  Dupa  3ore 24 de minute si 13 de secunde victoria i-a revenit rutierului francez Thomas Voeckler de la formatia franceza Team Europcar. Voeckler i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe spaniolul Jose Herrada lopez (Movistar Team) si pe belgianul Kevin Seeldraeyers  (Astana Pro Team) sositi in acelsi timp cu invingatorul.
Britanicul Christopher Froome (Sky Procycling) pastreaza pentru a doua zi consecutiv tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre coechipierul sau australianul Richie Porte la 52 secunde distanta si de alt australian Rohan Dennis (Garmin-Sharp) la 54 secunde distanta.
Belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) se mentine lider al ierarhiei pe puncte imbracand tricoul pentru a cincea zi consecutiv iar francezul Thomas Damuseau (Team Argos-Shimano) pe cel al celui mai bun catarator. Australianul  Rohan Dennis (Garmin-Sharp) a imbracat tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in ierarhia generala pentru a doua zi consecutiv, iar clasamentul pe echipe britanicii de la Sky Procycling au preluat sefia ierarhiei.
Maine in etapa a-VII-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 187,5 km intre localitatile Le Pont-de-Claix - Superdévoluy.

Niciun comentariu:

Insportline