Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 iunie 2013

Copil la simplu si Mergea la dublu eliminati iar Horia Tecau merge mai departe la "Topshelf Open 2013" de la Rosmalen

In perioada 16-22 iunie 2013, la Rosmalen, in Olanda, sub denumirea de "Topshelf Open 2013", pe iarba, se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 650.00 $. Romania a fost reprezentata in competitia masculina la simplu, de catre Marius Copil iar la dublu de Horia Tecau si Florin Mergea fiecare cu partenerul lui .
Aradeanul Marius Copil in varsta de 22 de ani, aflat actualmente pe locul 129 in ierarhia de simplu a ATP, posesorul unui wild card oferit din partea organizatorilor, l-a intalnit in turul II al competitiei pe favoritul numarul 5 al intrecerii francezul Jeremy Chardy, in varsta de 27 de ani aflat pe locul 25 in ierarhia ATP in fata caruia s-a inclinat dupa doua seturi si 90 d eminute de joc cu scorul de 7-5,6-4.
A urmat Florin Mergea, in varsta de 28 de ani aflata pe locul 70 in ierarhia ATP la dublu, care impreuna cu partenerul sau de la acest turneu slovacul Filip Polasek, in varsta de 27 ani locul 39 in clasamentul ATP la dublu, au intalnit in optimile de finala ale intrecerii pe reprezentantii gazdelor dulbul olandez Thiemo De Bakker, Jesse Huta Galung. Dupa disputarea super tiebreakului victoria a revenit olandezilor dupa 71 de minute de joc cu scorul de 3-6, 6-4, 10-8. 
Intr-o alta partida constanteanul Horia Tecau, in varsta de 28 de ani aflat in acest moment pe locul 8 in clasamentul ATP la dublu, impreuna cu partenerul sau Max Mirnyi cotati ca favoriti numarul 2 la castigarea competitiei au intalnit in turul II al intrecerii dublul italo-irsraelian Daniele Bracciali, Jonathan Erlich de care au trecut dupa 58 de minute de joc cu scorul de 6-4, 6-3.In sferturile de finala Tacau si partenerul sau vor juca impotriva invingatoriloe lui Florin Mergea si Filip Polasek.

Niciun comentariu:

Insportline