Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 iunie 2013

Finala romaneasca la turneul "BRD Arad Challenger"

Astazi la Arad, pe zgura, au continuat intrecerile turneului challenger de tenis "BRD Arad Challenger" dotat cu premii in valoare total de 30.000 $ cu partidele din  faza semifinalelor.Astfel, in prima confruntare a zilei, favoritul gazdelor, aradeanul Marius Copil in varsta de 22 de ani, aflat actualmente pe locul 134 in ierarhia de simplu a ATP, favoritul numarul 4 a intrecerii, l-a intalnit francezul Jonathan Eysseric, in varsta de 23 de ani aflat pe locul 236 in ierarhia ATP. Dupa ce tenismentul din Hexagon a castigat primul set cu scorul de 6-4 Marius Copil a revenit in joc castigandu-le pe urmatoarele doua cu acelasi scor 7-5 calificandu-se astfel in finala competitiei.
In partida a doua a zilei Adrian Ungur in varsta de 28 de ani, aflat actualmente pe locul 106 in ierarhia de simplu a ATP, favoritul numarul 3 la castigarea intrecerii  l-a pe spaniolul Pere Riba jucator venit din calificari in varsta de 25 de ani aflat pe locul 479 in clasamentul ATP. Dupa un prim set castigat surprinzator de iberic cu scorul de 6-1, Ungur intoarce soarta confruntarii castigandu-le pe urmatoarele doua cu scorul de 6-3 si 7-5. 
Pentru calificarea pana in finala competitiei atat Ungur cat si Copil si-a asigurat un cec in valoare de 2.500 euro si 48 puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline