Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 iunie 2013

Hanescu eliminat la simplu dar Tecau si Mergea merg mai departe in intrecerea de dublu de la "Topshelf Open 2013"

In perioada 16-22 iunie 2013, la Rosmalen, in Olanda, sub denumirea de "Topshelf Open 2013", pe iarba, se desfasoara un turneu de tenis rezervat atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 650.00 $. Romania este reprezentata in competitia masculina la simplu, de catre Victor Hanescu iar la dublu de Horia Tecau si Florin Mergea fiecare cu partenerul lui .
Victor Hanescu in varsta de 31 de ani situat pe locul 47 in ierarhia ATP, favoritul numarul 7 al turneului, l-a intanit in primul tur al intrecerii pe spaniolul Guillermo Garcia Lopez, in varsta de 30 ani locul 78 in clasamentul ATP, in fata caruia a cedat dupa 81 de minute de joc in 2 seturi cu scorul de 6-4, 6-3. 
A urmat Florin Mergea, in varsta de 28 de ani aflata pe locul 70 in ierarhia ATP la dublu, care impreuna cu partenerul sau de la acest turneu slovacul Filip Polasek, in varsta de 27 ani locul 39 in clasamentul ATP la dublu, au intalnit in runda inaugurala a intrecerii dublul belgian David Goffin, Dirk Norman beneficiarii unui wild card oferit din partea organizatorilor. Dupa o ora de joc victoria a revenit perechii romano-slovace in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-4. 
Intr-o alta partida constanteanul Horia Tecau, in varsta de 28 de ani aflat in acest moment pe locul 8 in clasamentul ATP la dublu, impreuna cu partenerul sau Max Mirnyi au intalnit in primul tur al competitiei dublul ceho-american Lukas Dlouhy, Rajeev Ram de care au trecut dupa 63 de minute de joc cu scorul de 6-3, 6-4. 

Niciun comentariu:

Insportline