Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iunie 2013

Romania - Ungaria 3 - 2 (19-21, 15-21, 18-21, 21-11,15-11) in Liga Europeana la volei feminin

La Kecskemét, in Ungaria, in Sala Sporturilor Messzi Istvan Sportcsarnok, de vineri pana duminica se desfasoara al doilea turneu din cadrul grupei A a Ligii Europene la volei feminin. Din aceasta grupa fac parte reprezentativele Ungariei, Bulgariei, Turciei si Romaniei.
Astazi in ultima zi a turneului nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a a tarii gazda.
Partida a inceput cu un sfer de ora mai tarziu ca urmare a unei pene de curent. In aceasta confruntare fetele noastre nu au mai fost in largul  lor si dupa cum spunea la sfarsitul partidei  antrenorul reprezentativei Romaniei, Marian Constantin " se intampla uneori sa nu poti da ceea ce este mai bun in time".  
Dar iata ce s-a intamplat in cele 92 de minute cat a durat confruntarea dintre cele doua combatante.
Primul set  este unul foarte echilibrat cu rasturnari de situatii, fiecare echipa avand momente cand si-a dominat adversarul dar si momente de cadere in joc fapt ce a dus la aceste fluctuatii pe tabela de marcaj. In fnial acest set a fost adjudecat de gazde cu scorul de 21-19.fetele noastre incep puternic si vor conduce chiar cu 6 puncte avans dar inceptul cu inceptul jucatoarele de la sud de Dunare revin in meci ba chiar vor prelua conducerea insa mai lucide spre final romancele isi vor adjudeca setul cu scorul de 21-18. 
In partialul al doilea voleibalistele noastre pun stapanire pe joc conducand autoritar ostilitatile din teren avand la un moment dat chiar si 8 puncte avans, distanta care le-a permis sa isi castige setul cu scorul de 21-15.
In setul al treilea este randul jucatoarelor maghiare sa puna stapanire pe joc si chiar in conditiile in care centrul Eszter Nagy s-a accidentat fiind nevoita sa paraseasca terenul coechipierele sale au castigat setul mai clar de cat arata scorul 21-17.
In setul patru unguroaicele fara Nagy si Horvath nu au mai putut tine pasul cu ritmul impus de romance ce care isi adjdeca setul faar dubii cu scorul de 21-11.
Ultimul set cel deciv a revenit fetelor noastre care dupa un inceput mai ezistantau pus stapanire pe joc  castigandu-l cu scorul 15-11. 
Cele mai bune jucatoare ale Romaniei au fost Nneka Onyejekwe cu 15 puncte, Ioana Nemtanu cu 14 puncte, Alina Ilie si Ioana Baciu cu cate 11 puncte. Diana Calota a fost cea mai buna jucatoare la serviciu cu 3 asi.Totodata liberoul Alexandra Trica a avut cel mai bun procentaj la preluare 21%  dintre coechipiere iar Nneka Onyejekwe a fost cea mai buna jucatoare la blocaj cu 5 asemenea procedee reusite.
Dupa doua turnee disputate in clasament conduce Bulgaria cu 13 puncte urmata de Romania sdi Ungaria cu cate 8 puncte si pe ultimul loc Turcia cu 7 puncte.
Urmatorul turneul (al treilea) se va desfasura in perioada 28-30 iunie in Sala Sporturilor din Craiova.

Niciun comentariu:

Insportline