Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 iunie 2013

Criterium Dauphine : Campionul mondial rutierul german Tony Martin (Omega Pharma-Quick Step) castiga contratimpul individual

Astazi, in etapa a-IV-a a Turului ciclist "Criterium du Dauphine", cei 172 de ciclisti ramasi in competitie au avut de parcurs distanta de 32,5 km intre localitatile Villars-les-Dombes si Parc des Oiseaux intr-un contratimp indivudual. Dupa 36 de minute si 32 de secunde victoria i-a revenit la sprint campionului mondial in proba de contratimp individual pe sosea germanul Tony Martin de la formatia belgiana Omega Pharma-Quick Step. Pe locurile urmatoare au sosit pe australianul  Rohan Dennis (Garmin-Sharp) la 47 secunde distanta si britanicul Christopher Froome (Sky Procycling) la 52 de secunde de invingator.
Ca urmare a locului doi obtinut la finalul etapei australianul  Rohan Dennis (Garmin-Sharp) a preluat tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre britanicul Christopher Froome (Sky Procycling) la 5 distanta distanta si de polonezul  Michal Kwiatkowski (Omega Pharma-Quick Step) la 26 secunde distanta.
Belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) se mentine lider al ierarhiei pe puncte imbracand tricoul pentru a treia zi consecutiv iar francezul Thomas Damuseau (Team Argos-Shimano) pe cel al celui mai bun catarator. Locului doi obtinut la finalul etapei i-a maia dus australianului  Rohan Dennis (Garmin-Sharp) si tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in ierarhia generala. In clasamentul pe echipe formatia franceza Team Europcar se mentina lidera.
Maine in etapa a-V-a rutierii vor vea de parcurs distanta de 139 km intre localitatile Grésy-sur-Aix si Valmorel.

Niciun comentariu:

Insportline