Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 iunie 2013

Turul Dobrogei (V) : Rutierul moldovean Sergiu Ciobanu (Tusnad Cycling Team) este noul castigator al Turului Dobrogei la ciclism

Astazi, in etapa a-IV-a (ultima)a Turul Dobrogei la ciclism, desfasurata in Constanta, pe un circuit long de 70 de kilometrii pe Bulevardul Aurel Vlaicu victoria a revenit la sprint ciclistului moldovean Nicolae Tanovitkhii de la formatia Tusnad Cycling
Team cu timpul de  1 ore 45 minute si 19 de secunde. Tanovitkhii l-a invins la sprintul de linia de sosire pe coechipierul sau  Zoltan Sipos sosit in acelasi timp cu invingatorul. Pe locul trei la 2,18 minute distanta a sosit Nandor Csaba Lazar (Tusnad Cycling Team).
Victoria de etapa a moldoveanului Nicolae Tanovitkhii de la formatia Tusnad Cycling Team nu  putut schimba ierarhia la varf moldovenul Sergiu Ciobanu (Tusnad Cycling Team) imbracand la finalul etapei tricoul galben al castigatorului turului. El este urmat in clasament general final de coechipierii sai sarbul Stevic Ivan la 1,27 distanta si de catre moldoveanul Nicolae Tanovitkhii  la 2,08 minute distanta.
In competitia juniorilor etapa  fost castigata de catre  Andrei Covalciuc cu timpul total de 1 ora 48 minute si 8 secunde. El i-a invins al sprintul de pe linia de sosire pe coechipierul sau Constantin Halca si pe constanteanul   Robert Pisica (CS Bilal 2000 Constanta) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Competitia la juniori a fost castigata de catre Vlad Nicolae Dobre (CS Intersport Bucuresti) urmat in ierahia generala de catre Catalin Iorga (CS Bilal 2000 Constanta) la 35 de secunde distanta si moldoveanul Andrei Covalciuc la 37 secunde distanta.

Niciun comentariu:

Insportline