Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 iunie 2013

Liga Europeana la volei feminin : Romania - Turcia 3 - 0 (21-15, 21-18, 21-16)

La Kecskemét, in Ungaria, in Sala Sporturilor Messzi Istvan Sportcsarnok, de vineri pana duminica se desfasoara al doilea turneu din cadrul grupei A a Ligii Europene la volei feminin. Din aceasta grupa fac parte reprezentativele Ungariei, Bulgariei, Turciei si Romaniei.
In prima partida a turneului nationala feminina de volei a Romaniei a primit replica reprezentativei similare a Turciei.
In aceasta confruntare Romania a impus ritmul lor chiar de la inceput meciului controlandu-l confortabil pana la sfarsit. "Sunt ...mandru de jucatoarele mele pentru ca astazi au făcut o treaba excelenta ", a declarat la sfarsitul partidei antrenorul reprezentativei Romaniei, Marian Constantin.  Antrenorul Turciei, Mehmet Bedestenlioglu, a remarcat faptul ca spre deosebire de echipa sa "Romania are o echipa puternica si foarte bine organizata".
Dar iata ce s-a intamplat in cele 53 de minute cat a durat confruntarea dintre cele doua combatante.
In primul set fetele noastre au controlat jocul avand avantaj la un moment dat chiar de 8 puncte reusind pana la urma sa castige setul cu scorul de 21-15.
Partialul al doilea a fost unul mai echilibrat fetele noastre fiind stapane pe joc pana la time-outul tehnic dupa care turcoaicele preiau initiativa dar pentru putin timp pentru ca voleibalistele noastre cu mai mare experienta vor inchide tabela cu scorul de 21-18.
Cel de-al treilea set (si ultimul) are o desfasurare similara cu primul romancele impunand ritmul pe toata durata setului cand au condus si cu 6 puncte avans la un moment dat. Pana la urma scorul final al acestui set fiind 21-16 pentru fetele noastre.
Cea mai buna jucatoare a partidei a fost declarata Nneka Onyejekwe cu 9 puncte ( 4 puncte din atacuri si 5 blocaje), Alina Ilie tot cu 9 puncte si Ioana Baciu cu 8 puncte.Totodata liberoul Alexandra Trica a avut cel mai bun procentaj la preluare 22% iar Nneka Onyejekwe a fost cea mai buna jucatoare la blocaj cu 5 asemenea procedee reusite.

Niciun comentariu:

Insportline