Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 iunie 2013

"Criterium du Dauphine : Ciclistul iberic Samuel Sanchez Gonzalez (Euskaltel-Euskadi) a castigat etapa a-VII-a a turului

Astazi, in etapa a-VII-a a Turului ciclist "Criterium du Dauphine", cei 167 de ciclisti ramasi in competitie au avut de parcurs distanta de 187,5 km intre localitatile Le Pont-de-Claix si Superdévoluy. Dupa  5 ore 26 de minute si 14 de secunde victoria i-a revenit rutierului iberic Samuel Sanchez Gonzalez de la formatia basca Euskaltel-Euskadi. Ibericul l-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe danezul Jakob Fuglsang (Astana Pro Team). Pe ultim treapta  podiumului a sosit la 15 secunde distanta de invingator  a sosit australianul Richie Porte (Sky Procycling). 

Britanicul Christopher Froome (Sky Procycling) pastreaza pentru a treia zi consecutiv tricoul galben al liderului turului fiind urmat de catre coechipierul sau australianul Richie Porte la 51 secunde distanta si de alt australian Michael Rogers (Team Saxo-Tinkoff) la 1,37 minute distanta.
Belgianul  Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) se mentine lider al ierarhiei pe puncte imbracand tricoul pentru a sasea zi consecutiv iar francezul Thomas Damuseau (Team Argos-Shimano) pe cel al celui mai bun catarator. Australianul  Rohan Dennis (Garmin-Sharp) a imbracat tricoul alb al celui mai bine clasat tanar in ierarhia generala pentru a treia zi consecutiv, iar clasamentul pe echipe britanicii de la Sky Procycling au preluat sefia ierarhiei.
Maine in etapa a-VIII-a  (ultima) a turului rutierii vor vea de parcurs distanta de 155,5 km intre localitatile Sisteron si Risoul.

Niciun comentariu:

Insportline