Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 iunie 2013

Selectionata "Wolves" Bucuresti repartizata in grupa 3 a Amlin Challenge Cup la rugby

Vineri, la Dublin, in Irlanda, pe arena Aviva Stadium a avut loc tragerea la sorti a grupelor contand pentru editia a-XIX-a a Amlin Challenge Cup la rugby. In a doua competitie europeana intercluburi din cadrul rugbyului european reprezentanta Romaniei in aceasta intrecere, Selectionata "Wolves" Bucuresti, a fost repartizata in a patra (ultima) urna valorica.
In urma tragerii la sorti "Lupii" au fost repartizati in grupa 3 alaturi de mai vechea sa adversara din editia trecuta Cammi RugbCalvisano (Italia) si noile promovate Newcastle Falcons (Anglia) in Aviva Premiership dar si nou promovata in Top 14 CA Brive-Correze (Franta).
In grupa 1 internationalul roman Valentin Ursache si echipierii sai de la nou promovata in Top 14 Oyonnax ii vor avea ca adversari pe cei de la Biarritz Olimpique Pays Basque (Franta), Sale Sharks si Worcester Worriors din Anglia.
In grupa 2 internationalul roman pilierul Silviu Florea si coechipierii sai de la Union Bordeaux-Begles vor juca impotriva englezilor de la Bath Rugby si Newport Gwent Dragons si a italienilor de la Rugby Mogliano.
Fosta echipa a internationalului roman pilierul Paulica Ion, London Wasps, va evolua in grupa 4 alaturi de francezii de la Bayonne  si Grenoble si italienii de la Viadana. 
Grupa 5 va avea urmatoarea componenta :  Stade Français Paris (Franta), London Irish (Anglia), I Cavalieri Prato (Italia) si Olympus Rugby XV Madrid (Spania) .
Partidele din grupe vor avea loc in perioada 10 octombrie 2013 - 19 ianuarie 2014.
Newcastle Falcons 

Cammi Rugby Calvisano a fost fondata in 1927. In partidele care le sustine pe teren propriu evolueaza pe arena San Michele cu o capacitate de 3.500 de locuri. A disputat pana acum 18 de partide in Amlin Challenge Cup avand urmatorul bilant : 3 victorii si 15 de infrangeri. In editia de anul trecut "Lupii" si italienii de la Cammi RugbCalvisano s-au intalnit fiecare castigand pe teren propriu "Lupii" cu 42-27 la Bucuresti iar italienii cu 34-20.  In campionatul recent incheiat a terminat intrecerea pe locul 2.
CA Brive-Correze a fost fondata in 1913. In partidele care le sustine pe teren propriu evolueaza pe arena "Stade Amédée-Domenech" cu o capacitate de 16.000 de locuri. In campionatul recent incheiat a terminat intrecerea din liga a doua franceza (PRO D2) pe locul 2 promovand in Top 14.
Newcastle Falcons a fost fondata in 1877. In partidele care le sustine pe teren propriu evolueaza pe arena Kingstone Park Stadiun cu o capacitate de 10.200 de locuri. A disputat pana acum 81 de partide in Amlin Challenge Cup avand urmatorul bilant : 56 victorii si 25 de infrangeri. In campionatul recent incheiat a promovat in prima liga engleza de rugby Aviva Premiership.

Niciun comentariu:

Insportline