Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 ianuarie 2012

Halep,Dulgheru si Cirstea au un inceput de an foarte slab. Eliminate inc din primul tur la Brisbane si Auckland

La Brisbane, in Australia, sub denumirea de "Brisbane International", in perioada 30 decembrie - 8 ianuarie pe suprafata hard se desfasoara un turneu de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 655.000 dollari.
In proba de simplu reprezentanta Romaniei in aceasta intrecere a fost constanteanca Simona Halep .
Halep in varsta de 20 de ani actualmente pe locul 47 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe belgianca Kim Clijters in varsta de 28 de ani aflata in prezent pe locul 13 in clasamentul WTA favorita numarul 5  a intrecerii. Clijters a trecut forte usor in doua seturi cu scorul 6-1, 6-4 dupa 64 de minute de joc de dobrogeanca. Pentru participarea la acest turneu Simona a fost recompensata cu 4.700 $ si 1 punct WTA.
In Noua Zeelanda, la Auckland,  sub denumirea de "ASB Classic" in perioda 2-7 ianuarie pe suprafata hard se desfasoara in turneul de tenis rezervat fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 de dollari.
In proba de simplu reprezentantele Romaniei in aceasta intrecere au fost Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea.
Dulgheru in varsta de 22 de ani actualmente pe locul 65 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe americanca Christina McHale in varsta de 19 de ani aflat in prezent pe locul 43 in clasamentul WTA. Dupa 118 minute de joc victoria a revenit nord americancei in doua seturi cu scorul 6-2, 6-3.
Cirstea  in varsta de 21 de ani aflata in acest moment pe locul 60 in ierarhia WTA a intalnit-o in primul tur al intrecerii pe italianca Flavia Penetta in varsta de 29 de ani aflata in prezent pe locul 20 in clasamentul WTA favorit numarul 4  a competitiei.  Dupa doua seturi disputate victoria a revenit jucatoarei din peninsula cu scorul de 6-4, 7-6 (7-5) in 95 de minute de joc.
Pentru participarea la acesta intrecere fetele noastre au fost recompensate cu un cec in valoare de 1.725 dollari si 1 punct WTA.
 

Niciun comentariu:

Insportline