Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Liga Nationala de handbal masculin : Universitatea Politehnica Municipal Timisoara - HCM Constanta 19-21 (5-9)

In cadrul etapei a-XII-a Ligii Nationale de handbal masculin, la Timisoara, in Sala Sporturilor din localitate, echipa gazda Universitatea Politehnica Municipal primit replica campioanei tarii HCM Constanta.
Cu nouă jucători la lotul naţional (Angelovski este în continuare la CE din Serbia) şi alţi doi componenţi de bază, Buricea şi Sadoveac, care au avut nevoie de o perioadă de refacere după unele accidentări, antrenorul Constantin Ştefan nu a putut pregăti cu adevărat meciul de la Timişoara decât în ultimele trei zile. O perioadă extrem de scurtă pentru a pune la punct ideile tactice, pentru a pune pe picioare o formaţie care nu s-a mai pregătit în aceeaşi formulă de mai bine de o lună de zile.Asa stand lucrurile antrenorii "marinarilor" Constantin Stefan (principal), Eden Hairi (secund) si Alexandru Buligan (antrenor cu portari) au trimis in teren urmatorul "7" : Mihai Popescu - Valentin Ghionea (extrema dreapta), Nikolaus Riganas (inter dreapta), Alexandru Simicu (coordonator), Marius Novanc (pivot), Alexandru Csepreghi (inter stanga) si Alexandru Sabou (extrema stanga).
Pana in in minutul 12 echipele merg cap la cap inregistrandu-se scorul de 4-4. De aici intra in rol Mihai "Popey" Popescu portarul titular al HCM-ului dar si al nationalei Romaniei care inchide poarta pana in minutul 28 cand gazdele reusesc din nou sa mai marcheze un gol. La pauza scorul era favorabil oaspetilor cu 9-5.
Repriza a doua debuteaza sub auspicii bune pentru banteni care se apropie in minutul 37 la 10-9. Cu Ionut Rudi Stanescu introdus in poarta campionilor dupa pauza dobrogenii reusesc sa se desprinda din nou la 14-10 in minutul 45. Timisorenii nu se du batuti si revin din nou in joc tabela de marcaj aratand in minutul 51 scorul de 15-14 pentru HCM. Oaspetii nu renunta la lupta si distanteaza din nou in minutul 56 la 18-15.  In minutul 59 antrenorul sarb a lui Poli Timisoara Nedeljko Vuckovic cere time-out iar rezultatele se vad pentru ca, cu un minut, inainte de finalul partidei banatenii s-au apropiat la un singur gol diferenta scor 20-19. Beneficiand de ultimul atac constantenii vor forta si vor obtine o lovitura de la 7 metri cu 10 secunde inainte de finalul partidei. Aruncarea este fructificata de catre capitanul HCM-ului Laurentiu Toma si astfel scorul final dupa 60 de minute de joc este 21-19 in favorea HCM Constanta.
Pentru HCM Constanta au punctat : Ionut Rudi Stanescu 9 aruncari parate din 23 de aruncari la poarta din care 2 aruncari de la 7 metri, Mihai Popescu (5/10) - Laurentiu Toma 6 goluri din 9 aruncari (4 din lovituri de la 7 metri), Alexandru Csepreghi (5/11), Gheorghe Irimescu (3/4), Marius Stavrositu (2/2), Nikolaus Rigans (2/3), Marius Novanc (1/1), Alexandru Stamate (1/3), Alexandru Simicu (1/4), Marius Sadovec (0/1)Valentin Ghionea (0/2), Alexandru Sabou (0/4).
Cu cele 2 puncte acumulate astazi HCM Constanta ocupa prima pozitie  clasamentului cu maximum de puncte 24 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline