Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 ianuarie 2012

Evolutiile rugbystilor romani in campionatele straine din Europa

Intrecerile primei ligi franceze de rugby (Top 14) au continuat la sfarsitul saptamanii trecute cu partidele etapei cu numarul saisprezece.
USA Perpignan evoluand in deplasare in compania celor de la CA Brive-Correze au fost invinsi cu scorul de 17-9 (10-9). La catalani noul antrenor al nationalei "frunzei de stejar" taloneurul Marius Tincu nu a fost convocat pentru aceasta intalnire. Flankerul Ovidiu Tonita a fost titular fiind mentinut in teren pe intreaga durata a partidei. De mentionat faptul ca in minutul 31 Tonita impreuna cu pilierul Henn de la gazde au fost sanctionati cu cartonas galben.
La Bordeaux, gazdele de la Union au primit replica celor de la ASM Clermont - Auvergne. Partida s-a incheiat cu victoria oaspetilor cu scorul de 10-17 (10-8). La Union Bordeaux-Begles pilierul internationalul Silviu Florea a fost in teren pe toata durata partidei.
Lyon evoluand acasa in fata propriilor suporteri  i-a invins cu  scorul de 19-11 (10-6) pe cei de la SU Agen. Internationalii romani pilierul Bogdan Balan si inchizatorul gramezii Alexandru Manta nu au fost retinuti in lotul de jucatori convocat pentru acest meci.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul saptesprezece.
Perigueux, jucand in deplasare impotriva celor de la CS Bourgoin-Jallieu a fost invinsa cu scorul de 23-16 (8-3). La gazde, jucatorul de linia a-II-a, Bogdan Leonte  a inceput meciul in postura de rezerva  fiind introdus in teren in minutul 71.La oaspeti pilierul Augustin Petrichei nu a fost retinut in lot pentru aceasta intalnire iar Samuel Maris a inceput meciul ca rezerva intrand in teren in repriza a doua in minutul 54.
La Rochelle evoluand acasa pe arena proprie a primit replica celor de la Albi de care au trecut cu scorul de 25-6 (13-6). La gazde internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc a fost rezerva intrand in teren in repriza a doua in minutul 50.
Oyonnax jucand in deplasare in compania celor de la Narbonne au fost inivinsi cu scorul de 24-20 (7-13). La oaspeti flankerul Mihai Bageag a fost titular. ocuit in minutul 60.
Tarbes cu Razvan Mavrodin pe banca tehnica si flankerul Laurentiu Sirbe titular pana in minutul 72 cand a fost inlocuit au fost invinsi in confruntarea sustinuta pe teren propriu in compania celor de la Aurrilac cu scorul de 12-11 (6-8). 
Aix-en-Provance cu cei doi internationali romani Mihaita Lazar rezerva si Valentin Ursache in linia a-II-a titulari a fost invinsa de cei de la Dax cu scorul de 36-29 (13-19).
London Irish jucand in deplasare in fata a 8.117 spectatori a fost invinsa cu scorul de 27-19 de catre cei de la Scarlets cu scorul de 27-19 in LV Cup (Anglo-Welsh Cup). La oaspeti internationalul roman pilierul Paulica Ion a fost titular fiind inlocuit la pauza. 

Niciun comentariu:

Insportline