Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 ianuarie 2012

Liga Nationala de handbal feminin : CSU Neptun Constanta - Otelul Galati 31-22 (14-11)

In cadrul etapei a-X-a Ligii Nationale de handbal feminin, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, echipa gazda CSU Neptun Constanta a primit replica jucatoarelor de la Otelul Galati.

Cuplul de antrenori al "sirenelor" Florentin Pera si Tiberiu Buta a trimis in teren urmatorul "7" : Mihaela Petrescu - Oana Cristea, Ilke Sen, Alla Sheiko, Alexandra Iovanescu, Renata Ghionea si Oana Ionescu.
Nici nu a inceput bine partida si gazdele conduc cu 4-2 in minutul 5. Pana in minutul 16 cand scorul arata 9-5 pentru "marinare" cele 3 goluri ale dunarenelor pe fondul unei aparari forte bine organizate si agresive a constantencelor au fost inscrise din 3 aruncari de la 7 metri.Incetul cu incetul diferenta se mareste astfel ca in minutul 19 scorul era 12-7 pentru CSU Neptun. Este momentul ca antrenoarea oaspetelor Alexandrina Soare sa ceara un time-out. Eficienta acestuia  s-a vazut si pe tabel de marcaj  pentru ca la pauza diferenta se micsorase la 14-11 pentru CSU Neptun Constanta.
In repriza a doua dobrogencele continua evolutia buna din aparare astfel ca dupa 15 minute de joc galatencele reusesc "performata" de a marca dor 3 goluri scorul devenind 22-14.
In minutul 46 Renata Ghionea fosta echipiera a galatencelor a fost accidentată de pivotul oaspetelor, handbalista sangerand si stand minute bine pe parchetul salii.  Intr-un tarziu au intervenit si medicii de pe ambulanta care au preluat jucatoarea si au transportat-o la spitalul judetean.

Primul diagnostic al medicilor a exclus fractura de piramida nazală, aşa cum s-a bănuit la inceput, rămânând o traumă la nivelul nasului, urmând a se afla ulterior cât va absenta jucătoarea.Dupa acest incident jocul s-a reluat cu gazdele la timona partidei care si-a marit diferenta la 10 goluri in minutul 50 (25-15) si chiar 11 goluri (30-19) in minutul 56. Cu sacii in caruta Florentin Pera introduce si rezervele in teren pentru a le odihni pe tittulare astfel ca da prilejul oaspetelor sa  se apropie dar er prea tarziu scorul dupa 60 de minute de joc fiind 31-22. In ultimele doua minute de joc otelarele au avut si superioritate numerica evoluand cu doi oameni in plus dar al treilea portar ale studetelor de la CSU Neptun Constanta Monica Rusu s-a opus cu succes. 
Pentru CSU Neptun Constanta au punctat : Mihaela Petrescu 17 aruncari parate din 34 de aruncari la poarta, Monica Rusu (2/4) Yana Sitenko (0/3) - Alla Sheiko 7 goluri din 10 aruncari (3 din lovituri de la 7 metri), Alexandra Iovanescu (6/8), Oana Cârstea (5/6), Ilke Sen (3/3), Oana Ionescu (3/3), Renata Ghionea (3/5), Maria Roiban (2/4), Daniela Arfir (1/2) si Andreea Marginean (1/1).
Au mai jucat : Claudia Strungaru si Andreea Dincu.
Cu cele 2 puncte acumulate astzi CSU Neptun ocupa dupa 10 etape locul 7 cu 9 puncte.
Urmatoarea etapa, a-XI-a, se va desfasura sambata 21 ianuarie cand CSU Neptun Constanta va evolua in deplasare la Roman in compania echipei HCM din localitate.

Niciun comentariu:

Insportline