Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 ianuarie 2012

Eva Tofalvi locul 21 in proba de sprint 7,5 km de la Nove Mesto (Cehia)

Astazi, la Nove Mesto, in Cehia, au continut intrecerile etapei a-V-a a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi.

Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 7,5 km individual a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 36 a terminat intrecerea dupa 25,18 minute pe locul 21 cu o intarziere de 2,10 minute fata de invingatoarea probei rusoaic Olga Zaitseva reusind totodata sa doboare 7 tinte din cele 10 ratand doua tinte din pozitia culcat si una din pozitia in picioare. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus inca 20 puncte in clasamentul probei unde ocupa acum locul 25 cu un total 64 de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 26 cu 143 de puncte.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 63 a terminat intrecerea pe locul 35 cu 2 tinte ratate cate un din fiecare pozitie si la o distanta de 2,48 minute de laureata probei.Locul ocupat la sfarsitul intrecerii i-au dus Luminitei primele sale 6 puncte in clasamentul probei unde ocupa locul 63 iar in ierarhia generala a Cupei Mondiale se situez pe locul 76.
Dat fiind faptul ca atat Eva cat si Luminita au terminat cursa in primele 60 de sportive vor participa duminica in proba urmarire de 10 km. 
Ultima romanca in clasamentul final al cursei a fost  harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul 1a terminat intrecerea pe locul 68 din 92 de sportive care au parcurs intreg traseul, cu 2 tinte ratate toate din pozitia in picioare la a doua trecere prin poligon si la o distanta de 4,28 minute de castigatoarea probei.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 16 cu un total de 1.992 de puncte.
Duminica la Nove Mesto va avea loc proba de urmarire 10 km sprint in care vor lua startul si reprezentantantele noastre.

Niciun comentariu:

Insportline