Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 ianuarie 2012

Monica Niculescu capat de drum in competitia de simplu dar continua la dublu la "Australian Open"

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.
In ziua a cincea, a competitiei, Monica Niculescu, favorita numarul 31 a competitiei, in varsta de 24 de ani, actulmente pe locul 32 in ierarhia WTA, a intalnit-o, in turul III, pe lidera clasamentului WTA daneza Caroline Wozniacki in varsta de 21 de ani favorita numarul 1 a competitiei. In intalnirile directe conducea daneza cu 2-0. Ultima confruntare dintre cele doua petrecandu-se in 2008 la New Haven cand victoria revenit Carolinei cu scorul de 6-3,6-3.
Dupa dupa 76 de minute de joc si 2 seturi identice victoria a revenit Carolinei Wozniacki  cu scorul de 6-2,6-2.
Iata si cateva date tehnice ale partidei : Niculescu a avut un procentajul primului serviciu de 63% fata de 71 % ale lui Wozniacki, la capitolul duble greseli Carolinq a facut 1 fata de niciuna Monica. Daneza a facut 13 greseli nefortate fata 16 ale romancei, iar procentajul mingiilor castigatoare din primul serviciu a fost superior pentru jucatorea nascuta la Odense (65%) fata de olteanca (41%). Adversara Monicai Niculescu a fost superioara  si la mingiile castigatoare din al doilea serviciu 60% fata de 31% si  la mingiile castigatoare 23 pentru daneza fata de 14 ale jucatoarei nascute la Slatina.
Dupa ce a parsit competitia de simplu Monica Niculescu continua alaturi de partenera sa Irina Begu in competitia de dublu.

Niciun comentariu:

Insportline