Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Sorana Cirstea pune punct evolutiilor sale la "Australian Open"

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.

In ziua a sasea, a competitiei, Sorana Cirstea, in varsta de 21 de ani, actulmente pe locul 59 in ierarhia WTA, a intalnit-o, in turul III pe italianca Sara Errani in varsta de 24 de ani situata in prezent pe locul 48 in clasamentul WTA. In intalnirile directe conducea peninsulara cu 2-1. Ultima confruntare dintre cele doua petrecandu-se in 2011 la Marbella in Spania cand victoria revenit Sarei cu scorul de 1-6,6-4,6-2.
Primul set este adjudecat de catre Sorana dupa 67 de minute de joc cu scorul de 7-6 (8-6). In urmatorele dou seturi targovisteanca este de nerecunoscut pierzandu-le cu 6-0,6-2 dupa 70 de minute de joc ratand astfel sansa de a ajunge in optimile de finala ale intrecerii.
Iata si cateva date tehnice ale partidei : Cirstea a avut un procentajul primului serviciu de 49% fata de 67 % ale lui Errani, la capitolul duble greseli Sorana a "surclasat-o pe Sara facand 7 fata de doar 2 ale adversarei sale, iar targovisteanca a servit un sigur as fata de niciunul al jucatoarei nascute la Bologna. Italianca a facut de doua ori mai putine greseli nefortate (30) fata de romanca (54) iar procentajul mingiilor castigatoare din primul serviciu a fost inferior pentru damboviteanca (56%) fata de peninsulara (64%). Jucatoarea din "cizma" a fost superioara la mingiile castigatoare din al doilea serviciu 45% fata de 34% ale dambovitencei iar la mingii castigatoare 37 pentru Sorana fata de 28 ale Sarei.

Niciun comentariu:

Insportline