Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 ianuarie 2012

Sorana Cirstea avanseza in turul III la "Australian Open"

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.
In ziua a patra, a competitiei, Sorana Cirstea, in varsta de 21 de ani, actulmente pe locul 59 in ierarhia WTA, a intalnit-o, in turul II pe poloneza Urszula Radwnska in varsta de 21 de ani situata in prezent pe locul 99 in clasamentul WTA. In intalnirile directe conducea poloneza cu 2-0. Ultima confruntare dintre cele doua petrecandu-se in 2008 la Hobart in Australia cand victoria revenit Radwanskai cu scorul de 6-4,6-1.
Primul set este adjudecat de catre Urszula dupa 26 de minute de joc cu un categoric 6-1. In urmatorele doua seturi targovisteanca s-a intrecut pe sine castigandu-le cu 6-2,6-3 dupa 77 de minute promovand astfel in faza urmatoare a intrecerii trecerii.
Iata si cateva date tehnice ale partidei : Cirstea a avut un procentajul primului serviciu de 56% fata de 69 % ale lui Radwanska, la capitolul duble greseli Urszula facand 4 fata de 2 ale adversarei sale, iar targovisteanca a servit 3 asi fata de niciunul al jucatoarei nascute la Ahas in Germania. Romanca a facut de doua ori mai putine greseli nefortate (2) fata de poloneza(4) iar procentajul mingiilor castigatoare din primul serviciu a fost inferior pentru damboviteanca (57%) fata de jucatoarea care acum reprezinta Polonia (58%). Damboviteanca a fost superioara la mingiile castigatoare din al doilea serviciu 42% fata de 18% ale Radwnskai iar la mingii castigatoare 3 pentru Sorana fata de niciuna ale Ursulei.
In turul III Soran Cirstea v juca impotriva italiencei Sara Errani in varsta de 24 de ani aflata in acest moment pe locul 48 in ierarhia WTA. Palmaresul intalnirilor directe este favorabil jucatoarei din peninsula care conduce cu 2-1. Ultima intalnire dintre cele doua jucatoare s-a petrecut in 2011 la Marbella, in Spania, cnd a avut castig de cauza Errani in 3 seturi cu scorul de 1-6,6-4,6-2.

Niciun comentariu:

Insportline