Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 ianuarie 2012

Una calda una rece - perechea Tecau si Lindstedt in semifinale iar perechea Niculescu,Begu eliminata la "Australian Open"

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.
In ziua a noua, a competitiei, perechea Monica Niculescu, Irina Camelia Begu a infruntat  in sferturile de finala ale intrecerii pe arena "Margaret Court" dublul format din Svetlana Kuznetsova si Vera Zvonareva. Dublul nou format de Monica si Irina a reusit pana la aceasta partida opt victorii consecutiv inclusand aici si meciurile din turneul de la Hobart. A noua partida a fost cu ghinion  rusoaicele reusind victoria dupa doua seturi si 91 de minute de joc cu scorul de 7-5,6-3.
In intrecerea masculina perechea romano-suedeza formata din Horia Tecau  si Robert Lindstedt cotati ca favoriti numarul 7 la castigarea turneului au intalnit in sferturile de finala ale competitiei dupa partida jucata de Monica si Irina pe arena "Margaret Court" dublul nordamerican Scott Lipsky,Rajeev Ram cotati ca favoriti numarul 13. de care au trecut in doua seturi identice cu scorul de 6-4,6-4 dupa 76 de minute de joc.
In semifinale Tecau si Lindstedt vor juca impotriva invingatorilor din partida Bob si Mike Bryan (fav.1) - Mariusz Frynsteberg, Marcin Matkowski (Polonia, fav.6).

Niciun comentariu:

Insportline