Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 ianuarie 2012

Eva Tofalvi locul 37 in proba de sprint 7,5 km de la Antholz-Anterselva (Italia)

Astazi, la Antholz-Anterselva, in Italia, au debutat intrecerile etapei a-VI-a a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi.

Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 7,5 km individual a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 47 a terminat intrecerea dupa 23,03 minute pe locul 37 cu o intarziere de 2,35 minute fata de invingatoarea probei germanca Magdalena Neuner, reusind totodata sa doboare 8 tinte din cele 10 ratand doua tinte din pozitia in picioare. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus inca 4 puncte in clasamentul probei unde ocupa acum locul 29 cu un total 68 de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 27 cu 165 de puncte.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul de concurs 69 a terminat intrecerea pe locul 83 din 95 de sportive care au parcurs intreg traseul, cu o singura tinta ratata din pozitia in picioare la a doua trecere prin poligon si la o distanta de 4,20 minute de castigatoarea probei.

Ultima romanca in clasamentul final al cursei  a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 18 a terminat intrecerea pe locul 88 cu 3 tinte ratate una din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare si la o distanta de 4,37 minute de laureata probei.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 16 cu un total de 2.207 puncte.
Duminica la Antholz-Anterselva va avea loc proba de 12,5 km cu startul in bloc in care vor lua startul si Eva Tofalvi ca urmare locului 29 in clasamentul general al Cupei Mondiale.

Niciun comentariu:

Insportline