Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 ianuarie 2012

Campionatul national Divizia A1 la volei masculin : CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt 3-0 (25-20, 25-21, 25-18)

Aseara, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, în cadrul etapei a-XIV-a a Campionatului National de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, CVM Tomis Constanta si VCM LPS Piatra Neamt.
Inainte de inceperea partidei Directia Judeteana de Sport prin directoarea acestui fost mare handbalista Elena Francu a decernat premiile pentru cel mi bun voleibalist constantean al anului 2011 capitanului lui CVM Tomis Constanta centrul Radu Began si celui mai bun junior l-am numit aici pe internationalul de tineret centrul Alexndru Zahar.
“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii bulgarii Martin Stoev şi Victor Karagyozov au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Juan Carlos Blanco (coordonator), Maximo Torcello (extrema), Florin Voinea (extrema), Fabian Birău (centru), Philip Maiyo (universal), Radu Began (capitan,centru) şi Vladislav Ivanov pe postul de libero.
In primul set "marinarii" conduc cu 5-2,8-6,13-8 si 16-11. Dupa al doilea time-out tehnic moldovenii incearca sa reintre in joc apropiindu-se la 20-19 dar au terminat benzina pentru ca setul se va incheia cu scorul de 25-20 in favoarea dobrogenilor.
Inceputul setului al doilea apartine tot gazdelor care conduc cu 8-2 apoi diferenta se mareste punct cu punct tomitanii ajungand sa conduca cu 23-15. Se parea  setul se va termina rapid dar intervine sindromul "Baia Mare" si asistam cum oaspetii se apropie punct cu punct iar constantenii nu mai au reactie. Ca prin minune gazdele se trezesc si reusesc totusi sa isi adjudece si partialul al doilea cu scorul de 25-21.
Inceputul setului al treilea apartine oaspetilor care conduc cu 3-2 dar "marinarii" revin si conduc cu 9-5. Pietrenii revin si rezista in coasta gazdelor pana la al doilea time-out tehnic cand Tomisul are avantaj de un punct (16-15). Mustruluiti de Stoev dar si bine indrumati voleibalistii constanteni controleza situatia si nu vor mai ceda initiativa pana la finalul setului adjudect cu scorul de 25-18 si totodata  al intalnirii castigate categoric cu scorul de 3-0.
Pentru CVM Tomis Constanta au mai evoluat Dragos Pavel, Marin Lescov si Andrei Spanu.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu nu mai putin de 9 dintre acestea transformandu-se in puncte pentru adversar in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 9 de puncte prin acest procedeu.
Dupa aceasta victorie CVM Tomis Constanta acumuleaza 36 puncte si se mentine pe locul 2 in clasamentul Diviziei A1, dupa liderul Remat Zalau cu 40 puncte si inaintea lui CS Dinamo Bucuresti cu 28 puncte.

Niciun comentariu:

Insportline