Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 decembrie 2011

Liga Campionilor la volei feminin : Norda Foppapedretti Volley Bergamo - CSV 2004 Tomis Constanta 3-0 (25-11, 25-23, 25-22)

In acesta seara, la Treviglio, in Palazzetto dello Sport, in prezenta a 1.085 de spectatori campioana Italiei Norda Foppapedretti Volley Bergamo a primit replica campionei Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta intr-o partida contand pentru Grupa D a Ligii Campionilor la volei feminin.
Italiencele la care evolueaza constanteanca Iuliana Nucu castigatoarea a 7 editii a Champions League ultima in editia 2009-2010 doreau sa-si ia revans dupa infrngerea suferita la Constanta cu scorul de 3-2 dupa ce au condus cu 2-1.
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Claudia Gavrilescu (centru,capitan), Cristina Cazacu (extrema), Katsiaryna Zakreuskaya (centru), Jovana Vesovic (universal), Tsvetelina Zarkova (extrema) şi Marina Vujovic - libero.
Primul set debuteaza dupa cum era de asteptat cu dominare gazdelor care conduc cu 8-4 la primul time-out tehnic si 16-11 l cel de-al doilea. Pana la finalul setului gazdele vor face 9 puncte consecutive ca urmare a greselilor la preluare, a paselor gresite sau a atacurilor ratate ale "marinarelor". Nici schimbarile efectute de catre Zakoc prin introducerea in teren a lui Ispas la preluare, Bogmaster la coordonare si Butnaru pe fileu nu au reusit sa schimbe ceva in evolutia dobrogencelor.
Trezite tomitanele, in partialul al doilea, conduc cu 4-2 si 8-7 dar peninsularele revin in joc si fac 5 puncte consecutiv conducand cu 12-8 si mai apoi cu 19-15.La scorul de 23-22 pentru Bergamo pe serviciul lor preluam si pasam catre coordonatoarea Bogmster dar aceasta comite o dubla si punctul revine italiencelor care vor castiga setul cu 25-23.
Hotarate sa incheie rapid conturile gazdele incep in forta setul al treilea conducand cu 5-1 si 8-3. Elevele lui Zakoc nu cedeaza si se apropie la 10-8 dar la cel de-al doilea time-out tehnic italiencele se distanteaza la 16-12. Tomitanele reusesc din nou sa se apropie pas cu pas la 22-21 dar o greseala la preluare prin liberoul Tomisului Vujovic face ca speranta castigarii unui set sa se naruie iar victoria sa revina jucatoarelor din Bergmo cu 25-22. Cu victoria de  3-0 obtinuta dupa 70 de minute de joc italiencele de la Norda Foppapedretti Volley Bergamo se instaleaza pe locul 3 in grupa D.
De la oaspete s-au remarcat  Cristina Cazacu realizatoarea a 11 de puncte din care 3 pe serviciul adversarelor totodata reusind si 9 atacuri castigatoare. Mezina echipei reusind 2 asi din serviciu fata de 4 ai Iulianei Nucu de la gazde, iar Marina Vujovic a avut cel mai bun procentaj la preluare (37%).

Niciun comentariu:

Insportline