Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 ianuarie 2012

Challenge Cup la volei masculin : Stiinta Explorari Baia Mare - CVM Tomis Constanta 1-3 (25-23,23-25,22-25,23-25)

In aceasta seara, la Baia Mare in Sala Sporturilor "Lascar Pana" din localitate, in prezent a 1.150 de spectatori, in cadrul partidei tur a turului III a Challenge Cup la volei masculin, intr-un duel romanesc, s-au intalnit echipa gazda, Stiinta Explorari si CVM Tomis Constanta. Partida se anunta una spectaculoasa dat find faptul ca in ultimele 5 intalniri dintre cele doua echipe patru s-au incheiat cu scorul de 3-2.
“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii bulgarii Martin Stoev şi Victor Karagyozov au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Juan Carlos Blanco (coordonator), Maximo Torcello (extrema), Florin Voinea (extrema), Andrei Spanu (centru), Philip Maiyo (universal), Radu Began (capitan,centru) şi Vladislav Ivanov pe postul de libero.
In primul set "marinarii" conduc 7-5. Dar gazdele se regrupeaza si vor prelua initiativa la cel de-l doile time-out tehnic conducand cu 16-14 diferenta care s-a mentinut pna la sfarsitul setului castigat de ardeleni dupa 25 de minute cu scorul de 25-23.
Inceputul setului al doilea este mult mai echilibrat pana la 8-7 apoi dobrogenii reusesc desprinderea la 16-13 la al doilea time-out tehnic. Diferenta creste la 19-15. La scorul de 24-22 pentru oaspeti antrenorul Tomisului Martin Stoev face greseala de al introduce in teren pe sarbul Mladen Bojovic in locul lui Florin Voinea. Sarbul greseste serviciul si scorul devine 24-23 dar experienta isi spune cuvantul si tomitanii castiga al doilea set cu scorul 25-23 dupa 25 de minute.
In setul al treilea maramuresenii  se desprind la 12-6 moment in care Stoev cere time-out pentru Tomis. Timpul de odihna a fost benefic pentru constanteni care avandu-l pe Florin Voinea la serviciu reusesc sa intoarca rezultatul la 16-15. Pana la sfarsitul setului incheiat dupa 27 de minute tomitanii au condus ostilitatile reusind sa castige setul cu scorul de 25-22.
In partialul al patrulea care va fi si ultimul baimarenii conduc din nou cu 8-4 si 12-6 si 15-11. De la acest scor constantenii incep cursa de urmarire incheiata fericit pentru ei dupa 28 de minute dupa ce au castigat si setul patru cu scorul de 25-23. De remarcat faptul ca Tomisul  terminat partida avand in teren 5 dintre rezervele sale astfel Marin Lescov (coordonator), Fabian Birau (extrema), Mladen Bojovic (extrema), Dragos Pavel (centru), Castro Silva Everaldo (universal), Radu Began (capitan,centru) şi Vladislav Ivanov pe postul de libero.
Partida decisiva, cea din retur, va avea loc saptamana urmatoare, miercuri 18 ianuarie la Constanta in Sala Sporturilor din localitate.

Niciun comentariu:

Insportline