Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 ianuarie 2012

Evolutiile rugbystilor romani in cupele europene si in campionatele straine din Europa

Intrecerile cupelor europene la rugby au continuat la sfarsitul saptamanii trecute cu ultimele partide din grupe.
Singurul roman care evoleaza in Heineken Cup internationalul roman pilierul Paulica Ion nu a fost convocat pentru partida Edinbourgh Rugby - London Irish incheiata cu victoria primilor cu scorul de 34-11 (13-6).
In Challenge Cup, USA Perpignan evoluand in deplasare in compania celor de la Exter Chiefs au fost invinsi cu scorul de 31-14(16-14). La catalani noul antrenor al nationalei "frunzei de stejar" taloneurul Marius Tincu  a inceput confruntarea ca rezerva fiind introdus in teren in minutul 71. Flankerul Ovidiu Tonita nu a fost convocat pentru aceasta intalnire.
La Londra, gazdele de la Wasps au primit replica francezilor de la Union Bordeaux-Begles. Partida s-a incheiat cu victoria londonezilor cu scorul de 36-13 (13-7). La oaspeti pilierul Silviu Florea nu a fost retinut in lotul de jucatori pentru aceasta partida.
Lyon evoluand acasa in fata propriilor suporteri  a invins cu  scorul de 21-13 (7-10) pe englezii de la Newcastle Falcons. Internationalii romani pilierul Bogdan Balan si inchizatorul gramezii Alexandru Manta nu au fost retinuti in lotul de jucatori convocat pentru acest meci.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa cu numarul saptesprezece.
Perigueux, jucand in fata propriilor suporteri impotriva celor de la La Rochelle a invins cu scorul de 32-20 (13-6). La gazde pilierul Augustin Petrichei a inceput meciul ca rezerva intrand in teren in repriza a doua in minutul 50.a fost titular iar Samuel Maris nu a fost retinut in lot pentru aceasta intalnire.
La oaspeti internationalul roman pilierul stanga Petrisor "Pepe" Toderasc nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Oyonnax jucand acasa in compania celor de la Tarbes a castigat confruntarea cu scorul de 13-9 (6-9). La gazde flankerul Mihai Bageag a fost rezerva intrand in teren in repriza a doua in minutul 54 iar la oaspeti Laurentiu Sirbe a fost titular fiind inlocuit in minutul 60.
CS Bourgoin-Jallieu, cu jucatorul de linia a-II-a Bogdan Leonte titular, a fost intrecuta cu scorul de 26-10 (6-3) in partida sustinuta in deplasare la Pau.
Aix-en-Provance cu cei doi internationali romani Mihaita Lazar in linia I-a si Valentin Ursache in linia a-II-a titulari a fost invinsa de cei de la Mont de Marsan cu scorul de 9-6 (9-0).

Niciun comentariu:

Insportline