Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 ianuarie 2012

Intalnire soc la "Australian Open" in turul III - Monica Niculescu o va infrunta pe lidera clasamentului WTA daneza Caroline Wozniacki

La Melbourne, in Australia, sub denumirea de "Australian Open" pe suprafata rapida se desfasoara primul mare turneu al anului din seria celor de Grand Slam o intrecere rezervata atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 26 milioane $.
In ziua a treia, a competitiei, Monica Niculescu, favorita numarul 31 a competitiei, in varsta de 24 de ani,  actulmente pe locul 32 in ierarhia WTA, a intalnit-o, in turul II, pe jucatoarea din Hexagon, Pauline Parmentier, in varsta de 25 de ani, afla in prezent pe locul 70 in clasamentul WTA. Dupa dupa 123 de minute de joc si 3 seturi victoria a revenit Monicai cu scorul de 4-6,6-4,6-1 egalandu-si performanta de anul trecut cand a ajuns pana in turul III al intrecerii.
Iata si cateva date tehnice ale partidei : Niculescu a avut un procentajul primului serviciu de 72% fata de 68 % ale lui Parmentier, la capitolul duble greseli Pauline a facut 5 fata de doar 2 ale Monicai. Frantuzoaica a facut de doua ori mai multe greseli nefortate (47) fata de romanca (24) iar procentajul mingiilor castigatoare din primul serviciu a fost superior pentru olteanca (63%) fata de parizianca (51%). Singurele procedee la care adversara Monicai Niculescu a fost superioara au fost mingiile castigatoare din al doilea serviciu 52% fata de 41% si mingii castigatoare 29 pentru frantuzoaica fata de 14 ale juctoarei nascute la Slatina.
In turul III Monica Niculescu o va infrunta pe lidera clasamentului WTA daneza Caroline Wozniacki favorita numarul 1 a competitiei. In intalnirile directe conduce daneza cu 2-0. Ultima confruntare dintre cele doua petrecandu-se in 2008 la New Haven cand victoria  revenit Carolinei cu scorul de 6-3,6-3.

Niciun comentariu:

Insportline