Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Liga Nationala de handbal feminin : CSU Neptun Constanta - SCM Craiova 36-25 (17-12)

In cadrul etapei a-IX-a Ligii Nationale de handbal feminin, la Constant, in Sala Sporturilor din localitate, echip gazda CSU Neptun Constanta a primit replica oltencelor de la SCM Craiova.
La fluierul cuplului de arbitrii din Dambovita Harabagiu-Stanescu cuplul de antrenori al "sirenelor" Florentin Pera si Tiberiu Buta a trimis in teren urmatorul "7" : Mihaela Petrescu - Oana Cristea, Ilke Sen, Alla Sheiko, Alexandra Iovanescu, Renata Ghionea si Andreea Dincu.
Nici nu a inceput bine partida si gazdela au beneficiat de o lovitura de la 7 metri ratata insa de catre Renata Ghionea. In continuare partida este la discretia "marinarelor" care vor conduce cu 5-2 in minutul 8, 10-5 in minutul 20, 13-8 in minutul 24 si 17-12 la pauza. Cu toate ca diferenta de 5 goluri spune totul am remarcat la constantence o multime de inexactitati in directionarea paselor ctre jucatoarele plecate pe contraatac ( 2 asemenea pase ratate de catre turcoaica Ilke Sen), pivotul jucat foarte putin ca de altfel foarte putine pase au ajuns pe extreme pentru ca acestea sa le poata transforma in goluri.
Mustruluite la pauza de catre antrenor dobrogencele incep repriza a doua in forta astfel ca in minutul 41 scorul arata 25-15 in favoarea jucatoarelor de la malul marii. Un minut mai tarziu extrema stanga a gazdelor Oana Cristea a fost eliminata  pentru a treia oara astfel ca a primit automat cartonasul rosu fiind nevoita sa paraseasca definitiv suprafata de joc.
In continuare scorul i-a proportii in minutul 50 CSU Neptun conducand cu 30-19 fapt pentru care antrenorul gazdelor a dat posibilitatea si rezervelor sa se remarce introducandu-le in teren si odihnind titularele. In minutul 55 diferenta era de 11 goluri (34-23) diferenta care s-a pastrat pana la finalul partidei cand tabela de marcaj a indicat scorul dupa 60 de minute de joc 36-25.
Pentru CSU Neptun Constanta au punctat : Yana Sitenko 9 aruncari parate din 24 de aruncari la poarta din care si o lovitura de la 7 metri, Mihaela Petrescu (6/16) - Alla Sheiko 7 goluri din 8 aruncari (4 din lovituri de la 7 metri), Renata Ghionea 7/8 (o lovitura de la 7 metri ratata), Ilke Sen (5/7), Alexandra Iovanescu (4/6), Oana Cristea (4/6), Maria Roiban (4/6 unul din 7 metri), Oana Ionescu si Daniela Arfir (2/2), Andreea Marginean (1/1), Andreea Dincu (0/2). Au mai jucat : Claudia Strungaru, Simina Neag si Paula Toma.
Cu cele 2 puncte acumulate astzi CSU Neptun ocupa dupa 9 etape locul 10 cu 7 puncte.
Urmatoarea etapa , a-X-a, se va desfasura miercuri 18 ianuarie cand CSU Neptun Constanta va evolua din nou pe teren propriu in compania jucatoarelor de la Otelul Galati. 

Niciun comentariu:

Insportline