Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 ianuarie 2012

Eva Tofalvi locul 11 in proba de 15 km individual de la Nove Mesto (Cehia)

Ieri, la Nove Mesto, in Cehia, au debutat intrecerile etapei a-V-a a Cupei Mondiale la biatlon cu intrecerile de sprint. La feminin Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Luminita Piscoran, Reka Ferenz si Eva Tofalvi.
Prima reprezentanta a Romaniei in clasamentul final al probei de 15 km individual a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 23 a terminat intrecerea dupa 47,17 minute pe locul 311 cu o intarziere de 2,13 minute fata de invingatoarea probei finlandeza Kaisa Makarainen reusind totodata sa doboare 19 tinte din cele 20 ratand o tinta din pozitia in picioare la ultima trecere prin poligon. Pozitia ocupata la sfarsitul intrecerii i-a adus primele 30 puncte in clasamentul probei unde ocupa acum locul 21 cu un total 30 de puncte iar in clasamentul general al Cupei Mondiale se situeaza pe locul 27 cu 123 de puncte.
Cea de-a doua biatlonista din Romania in cursa a fost harghiteanca Reka Ferencz, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Gheorghieni, pornit in cursa cu numarul 47 a terminat intrecerea pe locul 71, cu 3 tinte ratate tote din pozitia in picioare la a doua trecere prin poligon si la o distanta de 9,06 minute de castigatoarea probei.
Ultima romanca in clasamentul final al cursei a fost braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 60 a terminat intrecerea pe locul 82 din 88 de sportive care au terminat intrecerea cu 8 tinte ratate cate 4 din fiecare pozitie si la o distanta de 11,31 minute de laureata probei.
In clasamentul pe natiuni la feminin Romania dupa acesta proba ocupa locul 16 cu un total de 1.693 de puncte.
Maine la Nove Mesto va avea loc proba de 7,5 km sprint in care vor lua startul si reprezentantantele noastre.

Niciun comentariu:

Insportline